EZ a 66 éves nyugdíjas bácsi szalonnát lopott, mert éhes volt.. figyeljétek, hogy milyen büntetést kapott! FELHÁBORÍTÓ!! A szívünk megszakadt mikor megtudtuk, hogy mit kapott érte.. Csak annyit szeretnénk, hogy minél többen tudjanak róla, hogy mit tettek vele!!


A Bácsi egy darab füstölt szalonnát rejtett a kabátjába , majd a kasszától fizetés nélkül távozott. Igen, lopás történt! A 66 éves nyugdíjas bácsi szalonnát lopott, mert éhes volt...figyeljétek, hogy milyen büntetést kapott! FELHÁBORÍTÓ! Aktuális!
Junius 4-én egy darab füstölt szalonnát rejtett a kabátjába egy férfi, majd a kasszától fizetés nélkül távozott. Igen, lopás történt! Amikor a biztonsági őr észrevette a lopást, visszatartotta a 66 éves helyi nyugdíjast, majd azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök elfogták és a városi rendőrkapitányságon előállították a szabálysértőt, akit azonnal meghallgattak és őrizetbe vettek.
Legfrissebb információink alapján a férfi 72 órán belül bíróság elé áll. Eközben egy politikus rögzített telefonbeszélgetését idéztük itt fel: "Milliárdokat, vagy országot kell lopni! Nem szalonnát! A szalonnalopásért büntetés jár!!! A Milliárdokért nem.!!! "

AKTUÁLIS:

Főoldal