DRÁMAI hír érkezett Vastag Tamásról! Teljesen összetörtek a rajongók! SZÖRNYŰ HÍR érkezett! EZ rettenetes:


Drámai vallomás: Daganatot találtak Vastag Tamás veséjén! Az énekesre az utóbbi években rájár a rúd, sorra derülnek ki az egészségi problémái. Ám Tamás nem csügged, pozitívan tekint a jövőbe. Kálváriájáról a ma megjelent HOT! magazinban mesél. Nem titok már, hogy az X-Faktor egykori sztárja hosszú időn keresztül veleszületett szívritmuszavarral küzdött, és csak nemrég, műtéti úton tudták helyrehozni a problémát.
Tomi meg is barátkozott ezzel a gonddal, ám most kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen baj, ami az egészségét veszélyeztette – minderről a friss HOT!-ban számol be az énekes.A BETEGSÉGEM MIATT RENDSZERESEN JÁROK SZŰRŐVIZSGÁLATOKRA, AZ EGYIK ULTRAHANGON AZONBAN TALÁLTAK EGY CSOMÓT A VESÉMBEN. EMLÉKSZEM, EMIATT A TAVALYI KARÁCSONYI ÜNNEPEK IZGULÁSSAL TELTEK, HISZEN NEM LEHETETT TUDNI, HOGY MI AZ, RÁADÁSUL AZ ÉV VÉGI SZABADSÁGOK MIATT NEM JUTOTTAM EL GYORSAN A KÖVETKEZŐ VIZSGÁLATRA. Ilyenkor az ember a legrosszabbra is képes gondolni – árulta el a HOT!-nak az énekes, aki végül CT-vizsgálat után tudta meg az eredményt.
– Úgynevezett angiomyolipomám van, ami az egyik leggyakoribb jóindulatú daganat, nekem a jobb vesémen található. Rendszeresen járok kontrollra, hogy lássuk, nem növekszik-e – tette hozzá az előadó, aki sokáig senkinek sem beszélt minderről, ám most kitárulkozott.Mint ismert, Tamás nemrég leadott tizenhét kilót, hiszen tudja, hogy az elhízás rengeteg betegséget eredményez. – Kicsivel több mint két hónap alatt fogytam le, amiben nagyon sokat segített, hogy rátaláltam egy nemzetközi kutatásokon alapuló tudományos formulára, ami gyakorlatilag elvette az étvágyamat, mivel a receptúra blokkolta az éhségközpontomat.
Ráadásul a kúra hatására, a benne lévő szívórost segítségével normalizálódott az emésztésem is – ecsetelte a részleteket az előadó.Hogy ki, kik miatt döntött úgy az énekes, hogy muszáj minél jobban odafigyelnie az egészségére, valamint, hogy szükséges-e a műtéti beavatkozás, az a mai HOT!-ból kiderül! Keressék a magazint az újságárusoknál! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal