Az egyik nagyobb fővárosi Spárban vagyok biztonsági őr. Amit ma a műszakom alatt átéltem, azt soha, de SOHA nem fogom tudni elfelejteni!!

Az egyik nagyobb fővárosi Spárban vagyok biztonsági őr. Ezt az esetet leírom ami törtènt: Egy kislàny ès a tesója vàsàroltak.A kicsi lánynak volt egy kis tàskàja amiben a ruhài ès a telefonja benne volt. Vàsàrolgattak ès letette a földre ott felejtette.
Jött hozzàm zokogva nem talàlja a tàskàjàt, visszanèztem a kameràn ès azt làtom, hogy az èdessègeknèl volt a tàska ott felejtette ugye ès egy 50 körūli fèrfi (magyar) megfogja elöre viszi a pènztàrhoz beàll a sorba ès megnèzi a tàskàt kiveszi a telefont ès ujsàgok közè bedobja a tàskàt.Szegèny kisilàny zokogott mikkor mutattam neki feljelentès megtörtènt remèlem el is kapjàk.
Azèrt jó lenne az ilyeneknek elgondolkodni azon ha valamit talàlunk ne önző módon ellopni hanem visszaadni a màsiknak mert így illik ès embersèg!!! írja Hidvégi Gábor, akinek ezúttal köszönjük a történetét. Ugye-ugye, hogy a Magyar is lop??

AKTUÁLIS:

Főoldal