A képen Mónika, ő az a Pásztói asszony, aki a csecsemőjével kegyetlenül végzett néhány nappal ezelőtt.. A profilján döbbenetes dolgot talált a rendőség! EZT FIGYELJÉK:

Mint ismert, néhány nappal ezelőtt egy újszülött gyermek levágott fejét találta meg egy pásztói család kutyája a szemétgyűjtő konténerek mellett. A családot sokkolta a látvány, azonnal értesítették a rendőröket, akik hamar kinyomozták, hogy egy helybéli 34 éves asszony lehet a csecsemő édesanyja. A hatóságok a nőt gyanúsítják a gyilkossággal, szerda reggel őrizetbe is vették az asszonyt.
A nool.hu információi szerint ráadásul a város másik felében, az egyik üzlet környékén újabb testrészeit is megtalálták a csecsemőnek. Az a hír járja, hogy a nő a kisbabát több részre darabolta fel és a város különböző pontjain rejtette el a testrészeket - ám ezeket az állításokat a rendőrség még nem erősítette meg.
A jelek szerint senki nem tudott arról, hogy H. Mónika gyermeket hord a szíve alatt. A helyiek megdöbbentek az eset hallatán, nyugtalanok és félnek, amit az is bizonyít, hogy az egyébként forgalmas utcákon csak egy-egy embert lehet látni.És kapaszkodjanak meg. H.Mónika adatlapján fellelhető egy olyan kvíz megosztás, ami azt hivatott megjósolni, hogy lesz-e még gyereke Mónikának. Az eredmény szerint nem lesz gyereke, de Mónika kommentjét nézzék!Az említett esetről egy fotó:

AKTUÁLIS:

Főoldal