Várkonyi Andrea titkos luxuslánybúcsújáról szivárogtak ki részletek!!

A hírek alapján bizonyára sokan szívesen benéznének Mészáros Lőrinc leendő feleségének bulijára.

Esküvője előtt a hagyományoknak megfelelően lánybúcsút is tart Várkonyi Andrea, a tervek szerint nem is akármilyet – írja a Story Magazin e heti száma.

A lap szerint a szélesebb közönség számára is ismert hölgyek közül jelen lesz a bulin Doszpot Evelin, Gombos Edina és Pirner Alma.

A lánybúcsú helyszínének a kiválasztásánál szempont volt az elszigeteltség, a programpontok között szerepel többek között, hogy egy luxusvitorlással kihajóznak a Balatonra néhány nappal az esküvő előtt, majd a riói karnevál hangulatát idézik meg. A lap szerint a buli talán „az év legfényűzőbb lánybúcsújának” ígérkezik.


A lap tudni véli, hogy a nagyszabású lagzit szeptember 24-én tartják, a helyszínről azonban ellentétes információk keringenek a sajtóban. Korábban egységesen arról lehetett olvasni, hogy a milliárdos vállalkozó, Mészáros Lőrinc és műsorvezetőnő párja Tihanyban kel egybe, de később felmerült helyszínként Dominika is. Néhány napja azonban a Blikk Rúzs azt írta: Az utóbbi években látványosan gyarapodtak Mészáros érdekeltségei Tokaj-hegyalján. Övé például a Dereszla, a Henye és a Tokaj-Major szőlőbírtok, ahogy a környék koronaékszere, az egyetlen ötcsillagos szálloda, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa is az üzletember tulajdonában van. Így ősszel, amikor a környék szüreti lázban ég, igazán mesés helyszín lenne a tarcali Andrássy-kúria egy ilyen lakodalomhoz. Nem véletlen, hogy felkerült a legalábbis pletykaszinten felmerült helyszínek listájára. Szóba került azonban a lehetséges helyszínek között Orbán Viktor miniszterelnök gyermekkori lakóhelye, Alcsút is.

AKTUÁLIS:

Főoldal