Pár perce érkezett! Borzalmas Tragédia történt Albert Györgyivel! Összetört az egész ország! Sajnos megtörtént vele az elképzelhetetlen:

Albert Györgyi a magyar televíziózás és újságírás kiemelkedő alakja volt, míg a szakmai élete szárnyalt, a magánélete romokban hevert, amiről Miért pont ők? - A férfiak fogságában című könyvében részletesen beszámolt. Albert Györgyi ragyogó újságírói karriert tudhatott a magáénak, pályafutása során olyan világsztárokkal készített interjút, mint Paul Simon, John Travolta vagy Madonna, de az Oscar-díj átadóról is rendszeresen tudósíthatott.
Ám a fényes karrier mellett tragikus magánélet jutott neki. Élete során depresszióval, pánikbetegséggel, anorexiával és alkoholfüggőséggel is küzdött, több alkalommal próbált önkezével véget vetni az életének. A magánéleti válságait megalapozták szerelmi tragédiái, amelyekből jócskán kijutott neki. 17 éves volt, amikor szerelmes lett egy nála 20 évvel idősebb magyar külkereskedőbe, akitől mindenki óva intette, Györgyi mégis kitartott a férfi mellett. Az évek során azonban kiderült, hogy a férj valójában egy erőszakos ember, aki tettlegességig kimutatta borzasztó féltékenységét.
"Az első férjem a semmiért képes volt kékre zöldre verni, a második megölette velem a gyerekem" - írta a Miért pont ők? - A férfiak fogságában című könyvében az újságíró, akinek második házassága sem volt boldog és kiegyensúlyozott. Albert Györgyi tragikus magánéletről könyvében vallott őszintén. A férfi, akibe beleszeretett egy nős színész, rendező és színházigazgató volt, aki elhagyta családját, hogy Györgyivel lehessen. Összeházasodtak, majd a férfi kijelentette, hogy ő nem akar gyermeket. Az öt évig tartó házasságuk során hétszer esett teherbe Györgyi, de a férj végig kiállt amellett, hogy nem akar családot alapítani vele. "Az első együttlétünkkor megfogantam. Életemben először. Az abortuszomat gyilkosságnak fogtam fel.
Potyogtak a könnyeim, mert éreztem, hogy kétszeresen öltem. A kisbabánk mellett a szerelmünket is meggyilkoltam" - írta könyvében Györgyi. Ezt követően az újságíró élete megpecsételődött, ugyan még két alkalommal megházasodott, de egyik sem húzta ki őt a gödörből, amibe végleg belesüllyedt. Negyedik férjével ugyan örök szerelmet esküdtek egymásnak, de már nem volt alkalmuk hosszú ideig megélni az együttlétet. 2008. október 3-án, egy televíziós műsorba volt hivatalos, amikor váratlanul elaludt a taxiban és örökre lehunyta a szemét. Halálát légzési és vérkeringési elégtelenség miatt kialakult szívelégtelenség okozta. Mindössze 44 éves volt - írja a Blikk.

AKTUÁLIS:

Főoldal