A múlt hétvégén Korda Gyuriék szállodájában szálltunk meg a családommal.. Amikor megtudtuk MENNYIBE is került nekünk ez a hétvége, az állunk leesett: - EZ most komoly??!

A népszerű házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy imádott hoteljüket és azok alkalmazottait megmentsék: Rendkívül "jutányos áron," heti kilencvenezer forintért bárki bérbe veheti Korda György és Balázs Klári szállodájának egyik szobáját. A házaspár mindent megtesz annak érdekében, hogy megmentsék az alkalmazottaikat, ezért tavasz óta heti bérletben lehet kivenni a szobáikat.
Kezdetben Balázs Klári elmondta a ripost-nak, hogy 85 ezertől 140 ezer forintig lehet különböző típusú szobákat bérelni. Most úgy tűnik, már csak a középkategóriás, heti kilencvenezer forintos lakosztályok maradtak meg, amikben a leírás szerint lehetőség van egy, két vagy három fő elhelyezésére. Ráadásul kauciót sem kell fizetni, az ár pedig tartalmazza a wifit, a külön fürdőszobát, az ingyenes parkolást és a heti egyszeri takarítást..
„Mi ezzel a kezdeményezéssel nem jutunk anyagi haszonhoz, viszont így megmenthetjük az alkalmazottainkat, és kifizethetjük a hotel rezsiköltségét. Ráadásul olyan embereknek segíthetünk az olcsóbb lakhatásban, akik a vírus miatt nehéz helyzetbe kerültek„ – mondta el korábban lapunknak a házaspár. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal