László, a 29 éves fiatal pesti férfi összejött egy 70 éves nővel! Évek óta halálosan szerelmesek egymásba, a napokban pedig EZT a csodát tette vele! A második képen amit művelnek, gusztustalan.. FIGYELJÉK mi mindent csinálnak együtt: (Videó!!)

A 70 éves nő, aki már dédnagymama, mellimplantátumokat rakatott magának, azután, hogy férje halálos ágyán megígérte, teljesíti annak utolsó kívánságát. A 70 éves K. Éva eljegyezte magát a 29 éves H. Lászlóval. K. Éva 49 évig élt boldog házasságban férjével, Dáviddal, aki 2010-ben hunyt el.
A férfi halálos ágyán arra kérte feleségét, hogy rakasson mellimplantátumot és menjen férjhez egy fiatalabb férfihoz. Éva 19 éves volt, amikor megismerte Dávidot 1965-ben. A nő házassága utolsó éveiben minden idejét beteg férjére fordította, aki májcirózisban, cukorbetegségben és Alzheimer kórban szenvedett. A nő sokáig nem búslakodott, megfogadta férje tanácsát, mellimpantátumokat rakatott magának, amelyre csaknem 1 millió forintot költött.
Azt mondja, egykori férje biztos örülne ha látná. Sőt mi több, most egy 29 éves férfival jegyezte el magát. Lajost a Facebook segítségével ismerte meg. Pár üzenet és telefonbeszélgetés után sor került a találkozásra is, azóta vannak együtt. Lentebb görgetve még több fotót láthatsz róluk! A nő és a fiatal férfi úgy döntöttek összeházasodnak, ehhez pedig Éva négy gyermeke, 13 unokája és 6 dédunokája is beleegyezését adta.
“Soha nem gondoltam volna, hogy ismét az oltár elé vezetnek, de követem a szívem. Az egész hátralevő életem vele szeretném leélni. Tudom, hogy az Isten is egymásnak teremtett, nagyon összeillünk.” – mondta a nő.

“Amikor először megláttam pillangók repdestek a hasamban. Nagyon szerelmes vagyok, a szerelmi életünk is tökéletes. Nem vagyok még öreg ehhez.” – tette hozzá Éva. Forrás: tudasfaja.com

AKTUÁLIS:

Főoldal