Sarka Kata fodrásznál járt, imádja az új haját.

Kata egyenesen imádja ezt a színt, és hálás a fodrászának, mert tökéletes munkát végzett, így nincs is miért csalódnia a sztárnak.
Az emberek egyre többet mosolyognak a maszk alatt, mivel Magyarország megkezdte a nyitást, amire oly régóta vártak az emberek. Ez pedig jó hatással van ránk, és azt vettük észre, hogy több a mosolygós kép az Instagramon, mint korábban.

Szép lassan magunk mögött hagyhatjuk ezt a rémálmot, és az oltás felvételével visszakaphatjuk a régi életünket, miközben nemcsak saját magunkat, hanem mindenki mást is megóvunk ettől a borzalmas fertőzéstől. A szolgáltatások közül is egyre több kap zöld jelzést, ami nemcsak mentális, hanem pénzügyi szempontból is fontos. Többek között a fodrászatok is újranyithattak, és mindenki tudja, hogy egy új haj mennyire sokat dobhat a kedvünkön.

Ezek a dolgok a vírus előtt teljesen természetesek voltak, így azokat még inkább megtanulhatjuk értékelni. Sarka Kata is kihasznált a lehetőséget, és elment a fodrászához, aki egy új frizurát dobott össze számára.
A végeredmény önmagáért beszél, és úgy tűnik, hogy Kata nagyon elégedett. „Imádom ezt a színt és ezt a hajhosszt! Köszi” – írta Kata a posztjában, ami valamivel több mint 12 óra alatt több mint 6 ezer likeot ért.

AKTUÁLIS:

Főoldal