Drogcsempész macskát füleltek le Panamában.

Szokatlan gyanúsítottat fogtak el pénteken a panamai hatóságok: ismeretlen tettesek egy fehér macskára kötözve próbáltak különféle drogokat becsempészni az egyik börtönbe. Az eset a Panamavárostól északra fekvő Nueva Esperanza-i börtönnél történt, amelyben több mint 1700 ember raboskodik.
Egy kis tasakban kötözték a macskára a drogotFotó: Panama's Prosecutor Office /AFP Andres Gutierrez, a panamai büntetés-végrehajtási parancsnokság vezetője elmondta, hogy a kisállatnak egy textildarab volt a nyakába kötve, abba pedig különböző, fehér port, leveleket és más növényi származékokat varrtak. Egy névtelenül nyilatkozó őr szerint valószínűleg kokain, crack és marihuána volt a macskánál. Az ügyben nyomozást indítanak, a csempészt pedig menhelyre szállítják.
A rosszéletű bajszos rács mögé került.Fotó: Panama's Prosecutor Office /AFP Ez egyébként nem az első eset, hogy így próbálnak drogokat juttatni a börtönbe. A rabok étellel csalogatják magukhoz az állatokat, miután azokat kint megpakolják a szállítmánnyal. De volt, hogy postagalambbal, sőt drónnal próbáltak kábítószert juttatni a börtön területére. (Yahoo)

AKTUÁLIS:

Főoldal