Öngyilkos akart lenni Gáspár Győző!

A showman már 10 éve küzd pánikbetegségével, ami csak erősödött, mióta hat évvel ezelőtt elveszítette imádott édesanyját.
Gáspár Győző azon kevés hírességek egyike, akik nyíltan beszélnek lelki betegségükről. A roma showman, most a LifeTV Ébredj velünk! Extrában mesélt lelki gyötrődéséről Joshi Bharatnak. Győzike hosszú évek óta antidepresszánsokat szed, hogy kordában tudja tartani pánikbetegségét, ami időről-időre felerősödik. Mint mondja, mostanában éppen súlyosbodik az állapota, így marokszámra szedi a gyógyszereket. Ennek következményeként a napokban megesett, hogy kora reggel a padlón fekve ébredt és fogalma sem volt, hogy került oda.

„Képtelen vagyok őt elengedni…”
Joshi Bharat a betegség okairól faggatta Győzőt, aki végül elárulta, hogy édesanyja hat évvel ezelőtti elvesztése az, ami a végletekig erősítette a problémát. Naponta, kétnaponta érzem, hogy öngyilkos szeretnék lenni. ilyenkor rengeteg gyógyszert szedek be, hogy valahogy enyhítsem a pánikrohamokat. Igazából azóta ilyen erősek a tüneteim, amióta édesanyám elment. Képtelen vagyok őt elengedni. Volt a gyermekkorom, volt a felnőttkorom, de amikor igazán jó lehetett volna az élet, akkor ő már nem élt

– kezdte a LifeTV élő reggeli műsorában a roma showman, aki rengeteg időt tölt a temetőben, különösen olyan jeles napokon, melyek édesanyjához köthetőek.

– Szinte minden nap kimegyek hozzá a temetőbe, hiszen nagyon közel van. Ezért sem szeretnék soha elköltözni Nógrádmegyerből. Anyák napján, a születésnapján vagy a halála évfordulóján naponta akár harmincszor is kimegyek. De olyankor is, ha valamilyen feladat, vagy utazás vár rám. Ha ott vagyok, nem félek attól, ami rám vár – mesélte Győzike, aki bár tisztában van vele, hogy el kellene engednie gyászát, egyelőre nem tudja ezt megtenni. Akkor fogom őt elengedni, ha Evelin, vagy Virág felveszik az esküvői ruhát és oltár elé állnak. Aznap kiviszem majd a sírjához a menyasszonyi csokrot és meghívom a lakodalomba. Aznap elengedem őt Istenhez

– mondta Gáspár Győző, aki most abban reménykedhet, hogy Virág esküvője hozhat enyhülést lelki fájdalmára, hiszen Evelin kapcsolata viharos véget ért, míg a fiatalabb lányának jól alakul a magánélete.

AKTUÁLIS:

Főoldal