ESZMÉNYI VIKTÓRIA ÉS HEILIG GÁBOR 45 ÉVE ÉL BOLDOG SZERELEMBEN.

45 éve élnek boldog kapcsolatban, 38 évvel ezelőtt házasodtak össze.
Eszményi Viktória és Heilig Gábor annak ellenére, hogy már 45 éve él boldog kapcsolatban, ugyan úgy szeretik egymást, mint az elején, 38 évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. Azt vallják, hogy humor nélkül ez nem sikerült volna.

Egy szovjet turnénak köszönhetik szerelmüket, ami annyira jól sikerült, hogy a mai napig együtt vannak, de megdolgoztak a boldog kapcsolatért, de mint vallják, az sem ártott, hogy ugyan azt gondolják a világról és az életről.

“Azt gondolom, olyan nincs, hogy jó vagy rossz házasság. Szerintem működő és működésképtelen házasság van, és a miénk működik, és ugyan hivatalosan „csak” 38 éve volt az esküvőnk, már előtte is úgy éltünk, mint a házasok” – jelentette ki Heilig Gábor a Blikknek.

A zenész szerint sikerük titka abban is rejlik, hogy mindig adtak teret a másiknak.

“Jó ideje dolgozunk már együtt, lépünk fel együtt, de arra mindig tudatosan figyeltem, hogy mind a kettőnknek legyenek meg a saját dolgai, feladatai, mert kellenek a külső impulzusok” – tette hozzá a zenész. Eszményi Viktória szerint egy kapcsolatban a tolerancia is nagyon fontos.

“Kell az azonos alaptermészet, de a másságok is. És ami fontos, ezeket a másságokat el kell fogadni, sőt meg is lehet szeretni. Persze Gabi is képes rendszeresen otthagyni dolgokat, ahol nem kellene, de én csak megmosolygom ezt, majd fogom és a helyére teszem” – árulta el az énekesnő, aki hozzátette, kapcsolatuk nem rózsaszín leányregény, hiszen ők is szoktak veszekedni, vitatkozni

Bármilyen probléma vetődött fel együtt oldották azt meg.

“A mindennapi dolgokban egyébként nagyon sokat segít az, hogy jó humorunk van, ez sok mindent áthidal” – mondta nevetve Eszményi Viktória.

AKTUÁLIS:

Főoldal