2perce érkezett!Orbán Viktor rendkívüli bejelentése : Szülők figyelem! Ezek az iskolák mégsem április 19-én indulnak újra!

2 perce érkezett!Orbán Viktor rendkívüli bejelentése : Szülők figyelem!Ezek az iskolák mégsem április 19-én indulnak újra! Az iskolák nyitása kapcsán azonban változást közölt, mint kiderült nem minden intézmény nyitja meg a kapuit hétfőn. "Csak fokozatosan és óvatosan haladhatunk", ezért úgy döntöttek, hogy április 19-én, hétfőn csak az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai nyitnak ki, a felső tagozatos osztályokban marad továbbra is a digitális oktatás. A felső tagozatosok számára az iskola a középiskolásokkal egy időben, május 10-én nyílik majd meg - részletezte korábbi videójában a miniszterelnök. A miniszerelnök a pénteki Kossuth rádiónak adott interjújában egyébként úgy fogalmazott: Május végére, június elejére szerintem kint vagyunk a vízből"

Reményei szerint jövő hét szerda-csütörtök táján - akkor kinyithatnak a teraszok, ezzel visszakaphatjuk a régi életünk egy darabját. A vendéglátósokat azzal segítik, hogy az őket terhelő teraszdíjat eltörlik - mondta.

Ha pedig a vakcinázás száma ebben az ütemben halad a héten valóban elérhetjük a 3,5 millió beoltottat, ami újabb mérföldkőnek számít, már ami a régi életünk visszanyerését illeti.

AKTUÁLIS:

Főoldal