Orbán elárulta! – EZ vár arra aki elutasítja a vakcinát:

A miniszterelnök azt mondta: aki regisztrált, de nem jó neki az a vakcina, amivel oltanák, visszautasíthatja azt, de ezt nem javasolja. Azt is hozzátette: mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk. “Kiválóak az ápolóink, világszínvonalúak az orvosaink és a kórházaink is jók” – mondta a miniszterelnök, és hozzátette: “A magyar egészségügy bírni fogja”. Arról is beszélt, hogy napi 20 ezer ember ellátására van kapacitás a kórházakban. Elmondása szerint

aki regisztrált, de nem jó neki az a vakcina, amivel oltanák, visszautasíthatja azt. Ettől nem esik ki az oltandók listájáról, hanem majd értesítik, ha lesz másfajta vakcina. Viszont figyelmeztetett: ha valaki elutasítja a vakcinát, elérheti a harmadik hullám, amíg egy másikra vár. Ezért javasolja, hogy ne utasítsák vissza a felajánlott oltást. El fogunk jutni április elejére oda, hogy 2 582 000 embert beoltunk. Húsvétkor közel leszünk ahhoz, hogy akik máig regisztráltak, azokat be is tudjuk oltani Mindannyian Müller Cecília kezében vagyunk – mondta a miniszterelnök azzal kapcsolatban, mikor olthatnak a kínai vakcinával.

Müller Cecília okos asszony, sejtelmesen azt mondta, jól haladok

– árulta el Orbán Viktor, viszont nem akart olyan kérdésekben nyilatkozni, amelyhez nem ért. Az országos nem mondott konkrét időpontot, de optimistán nyilatkozott az ügyben.

AKTUÁLIS:

Főoldal