ORSZÁGOS!!! 560 EZER FORINT JÁR KRÓNIKUS BETEGEKNEK, a rokkantaknak és a mozgáskorlátozottaknak!!! Több százezer magyar megkaphatja, de kérvényezni kell a kormányablakban!MÉG KEVESEN tudnak róla -mentsd el AZONNAL ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod!

ORSZÁGOS!!! 560 EZER FORINT JÁR KRÓNIKUS BETEGEKNEK, a rokkantaknak és a mozgáskorlátozottaknak!!! Több százezer magyar megkaphatja, de kérvényezni kell a kormányablakban!MÉG KEVESEN tudnak róla -mentsd el AZONNAL ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod!
Betegek, krónikus betegek, valamilyen egészségkárosodással rendelkezők!Így igényelhet havi 46.662 forintos támogatást,amiről talán még nem is hallott! Az ország 19 megyéjében igényelhető! Több százezer magyar megkaphatja, de kérvényezni kell a kormányablakban! Alig páran tudnak róla -mentsd el ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az igényléshez : Betegek, krónikus betegek, valamilyen egészségkárosodással rendelkezők!Így igényelhet havi 46.662 forintos támogatást,amiről talán még nem is hallott! Az ország egész területén igényelhető! Betegek, krónikus betegek, valamilyen egészségkárosodással rendelkezők!Így igényelhet havi 46.662 forintos támogatást,amiről talán még nem is hallott! Az ország egész területén igényelhető! OSSZÁTOK MEG AZ AKTÍV KORÚAK ELLÁTÁSA IRÁNTI KÉRELMET a kérelmező lakcíme szerint illetékes járási hivatalnál, a kérelmező lakcíme szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál vagy közös önkormányzati hivatalánál, a kormányablaknál, valamint a kérelmezőt álláskeresőként nyilvántartó munkaügyi központnál lehet igényelni a 63/2006. (III.27.) Kormányrendelet 3. számú melléklete szerinti nyomtatványon, mely az igénylés helyén szerezhető. Hol igényelheted a támogatást? Itt a válasz: Az aktív korúak ellátása iránti kérelmet a kérelmező lakcíme szerint illetékes járási hivatalnál, a kérelmező lakcíme szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál vagy közös önkormányzati hivatalánál, a kormányablaknál, valamint a kérelmezőt álláskeresőként nyilvántartó munkaügyi központnál lehet igényelni a 63/2006. (III.27.) Kormányrendelet 3. számú melléklete szerinti nyomtatványon, mely az igénylés helyén szerezhető be.
A támogatás jogi szabályozása : Az 1993.évi III. törvény 33-34.§-ai, 37-37/B. §-ai valamint a 63/20006. (III.27.) Korm. rendelet Mi a támogatás neve, hogyan és hol érdeklődjek utána? A JÁRÁSI HIVATAL aktív korúak ellátására való jogosultságot állapít meg – a jogosultsági feltételek fennállása esetén – a hátrányos munkaerő-piaci helyzetű aktív korú személyek és családjuk részére.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

AKTUÁLIS:

Főoldal