Hatalmasat hibázott a tiszti főorvos – Saját maga buktatta le a rendszert!

Hihetetlen amatőr módon buktatta le Müller Cecília a kormány által kialakított rendszert, mely ezek szerint semmi másról nem szól, mint a hatalommal való visszaélésről! Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, utána szeretett volna járni egy 17 milliárd forintos uniós projektnek, ezért kikérte annak dokumentációit. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) azonban ennek kiadását egyelőre megtagadta, 14-ről 45 napra hosszabbították a válaszadási határidőt. A HIVATALOS INDOKLÁS SZERINT, A DOKUMENTUMOK ÁTADÁSA VESZÉLYEZTETNÉ A JÁRVÁNYÜGYI VÉDEKEZÉST.

Az elképesztő sablon szövegen azonban még Müller Cecília is kiakadt, ezért elektronikus levélben kereste meg kollégáit, hogy legorombítsa őket. A tiszti főorvos azonban hatalmas hibát követett el, elfelejtette a címzettek közül kitörölni Hadházyt, így a belső levelet a független képviselő is megkapta! Müller a kollégáinak szánt levélben azt írta:

“KEDVES KOLLÉGÁK!
NINCS ERRE JOBB SZÖVEGÜNK? EZ A VESZÉLYEZTETI A FELADAT ELLÁTÁST, MIÉRT KELL BELEÍRNI? EGYSZERŰEN MIÉRT NEM HIVATKOZUNK A JOGSZABÁLYRA, HOGY 45 NAPPAL MEGHOSSZABBÍTJUK AZ ADATSZOLGÁLTATÁST ÉS KÉSZ.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN! CILI” Hadházy közösségi oldalán meg is osztotta a véletlen neki is elküldött belső levelet, mely szerinte jól mutatja, hogy a válaszadási határidő kiterjesztése, csak a hatalommal való visszaélésről szól, annak semmi köze a járvány elleni védekezéshez!



Szerinte egyébként az NNK-nak nem is lett volna lehetősége mindezt megtenni, nem tolhatták volna ki a válaszadási határidőt, mivel nem közérdekű adatigénylést nyújtott be az ügyben, hanem országgyűlési képviselőként kereste fel a hivatalt.

AKTUÁLIS:

Főoldal