A lány haldokló nagyapja mellett ül a kórházban, amikor kinyílik az ajtó. És besétál rajta a CSODA! (Szem nem marad szárazon!)

Semmi nem olyan értékes a világon, mint az a szeretet és közelség, amit egy másik ember adhat. Ezt a történetet a lányról és nagyapjáról már sokan ismerik. Sok oldalra volt már feltöltve, és megérintette az emberek szívét a világ minden táján. „Minden szombaton elkísértem a nagyapámat a szanatóriumba, ami néhány háztömbnyire van tőlünk. Anyám nem volt lelkes, amiért a szombat délutánokat a barátaim és a szórakozás helyett inkább a nagyapámmal és egyéb idős emberekkel töltöttem. De a nagyapám mindig ezt mondta: Aki meglátogatja a betegeket, életet ad neki.
Először meglátogattuk Sokol asszonyt. Csak úgy hívtuk, hogy „Szakács”, mert állandóan arról beszélt, milyen híres szakács volt Oroszországban. Az emberek messziről elmentek hozzá, hogy megkóstolhassák a híres csirkelevesét. Aztán Meyer úrhoz mentünk, akit csak „Joker-nek” hívtunk. Ültünk az asztalánál és jobbnál jobb vicceket mesélt. Néhányat nem értettem, de ő mindig nevetett, és olyankor olyan vörös lett az arca, hogy már akkor is nevetünk, ha a történet nem is volt vicces. A szomszéd szobában Lipman úr, az „Énekes” lakott. Ő mindig megörvendeztetett minket az énekével, gyönyörű hangja betöltötte a teret. Annyira erősen és tisztán énekelt, hogy néha nem tudtuk megállni, hogy ne csatlakozzunk hozzá.
.A következő oldalon folytatódik! 

AKTUÁLIS:

Főoldal