23 évesen 11 gyereke van a milliárdos feleségnek! Ezt Neked is látnod kell!

A nő 11 gyermeke közül egyet hozott világra, a többieket különböző béranyáknak köszönheti.
EZT NE HAGYJA KI! Mutasd meg a szépséged és legyél te 2021 Tündérszépe! Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre Béranyák segítségével már tizenegyszeres édesanya egy fiatal orosz nő. Christina Öztürk egyedül legidősebb lányát, Vikát hozta világra természetes úton hat évvel ezelőtt. A 23 éves nő akkor még Moszkvában élt, de egy nyaralás során a grúziai Batumiban megismerkedett az 56 éves milliárdos szállodatulajdonossal, Galip Öztürkkel, akivel hamar egybe is keltek. Mivel Grúziában legális a béranyaság, a házaspár annyi babát szeretne, amennyi csak lehetséges – írja a borsonline.hu.
A kihordásra vállalkozó nőknek 8000 eurót, azaz körülbelül 2,8 millió forintot fizetnek, de a fiatal béranyáknak több feltételnek is meg kell felelniük: legalább egy babát már ki kellett hordaniuk, és nem lehet semmiféle alkohol- vagy drogfüggőségük.

Christina korábban azzal viccelődött közösségi oldalán, hogy legalább száz gyereket szeretne. Persze ez szerinte is túlzás, de egyelőre biztosan nem akarnak leállni a babaprojekttel.

AKTUÁLIS:

Főoldal