Brutálisan módon megverte kétéves kisfiát a nyírábrányi férfi, mert a gyermek sírt és ezzel...

Súlyosan bántalmazta két éves kisfiát egy nyírábárnyi férfi, mert a gyerek sírt és ezzel felidegesítette.A férfi az élettársa, és két gyerekük együtt élnek nyírábrányi házukban. Nyáron az egyik gyerek, aki mindössze két éves volt akkor, felébredt, és sírni kezdett. Ennek egészen egyszerűen az volt az oka, hogy éhes volt. Az apát azonban idegesítette a gyereksírás, ezért kétszer tenyérrel megütötte a kisfiú arcát azért, hogy hagyja abba a sírást. Ekkor azonban még nem volt vége a verésnek.

A férfi az első ütések után a gyereket az asztalhoz ültette. Amikor azonban megint sírni kezdett a kisfiú tenyérrel jó erősen négyszer megütötte a hátát.
A gyerek ezután persze még jobban sírni kezdett. A férfi pedig csak azért nem üthette tovább, mert az az élettársa megakadályozta azt.

Az alapján, hogy a férfi hol, és milyen erővel ütötte meg a gyerek, szerencsésnek mondható, hogy a kisfiú nem sérült meg jobban. Ha az apa mindent beismer, és lemond a tárgyalásról való jogáról, felfüggesztett börtönt kaphat.

AKTUÁLIS:

Főoldal