MA REGGEL VÉGRE MEGJÖTT A FIZETÉSEM A SZÁMLÁMRA! ELMENTEM KIVENNI 100 EZER FORINTOT AZ AUTOMATÁBÓL! AZ SMS-T MEGKAPTAM A KIVÉTELRŐL, DE PÉNZT NEM! A DÖBBENET CSAK EZUTÁN JÖTT…!

Ma reggel végre megjött a fizetésem a számlámra! Elmentem kivenni 100 ezer forintot az automatából! Az sms-t megkaptam a kivételről, de pénzt nem! A döbbenet csak ezután jött…!






Kérlek benneteket olvassátok el a történetünket,ugyanis ma délelőtt nagy pénzveszteség ért bennünket. Reggel csipogott a telefon. Sms érkezett. A férjem fizetése megérkezett a számlájára. Végre! Pont időben a számlák befizetéséhez.

Délelőtt el is ment, hogy kivegye azt. A Kökiterminál OTP bankautomatájából akarta felvenni, a 100.000 forintot. Az automata viszont nem adott ki egy fillért sem. Ez lett volna a kisebbik gond, de a sikertelen tranzakciót követően, érkezett az sms, hogy a számláról levette az összeget.

Ez már baj!

Intézkedni szeretet volna az OTP bankban, hogy nézzék meg az automatát vagy csináljanak valamit mert neki szüksége lenne a pénzre. Az ügyintézők abszolút nem voltak segítőkészek, olyannyira, hogy szinte a biztonsági örökkel vitették volna el mert kérte, hogy oldják meg mert be kell fizesse a csekkeket időre mert ha nem kamatot kell fizetnie. Azt mondták,hogy 30 napig kell várjunk amíg kivizsgálják, hogy miért volt üres az automata.

Szerintetek ez a dolgozó ember hibája, akit arra köteleztek, hogy bankon keresztül vehesse fel a fizetését? És mi mit eszünk 30 napig? Ez senkit nem érdekel? Éhezzünk azért mert a Köki Terminál OTP bankban nem végzik el rendesen a munkájukat?

Ha tud valaki segíteni,hogy hová vagy kihez forduljunk,hogy ne kelljen várjunk 30 napig, írjátok meg nekem. Rendőrség? Újságok? TV? Előre is köszönöm!

Valakivel történt már hasonló eset? Írjátok meg légyszi kommentben! Szívesen veszünk mindenféle megoldást!

Tudom, hogy megértitek 100 ezer forint a banknak nem nagy pénz, de mi egy egész hónapot dolgozunk érte.

Kérlek Titeket, hogy egy megosztással Ti is segítsétek az ügyüket, hogy mihamarabb a pénzükhöz juthassanak, azt gondolom, mi is elvárnák ezt fordított helyzetben!



forrás: https://elsokezbol.com/archivum/4753?fbclid=IwAR3RjV1SvsTYU5e2WJmp9nq6VVNm4o4YKvZxEom-3j5HpwIOTwsfeGJzoMo

AKTUÁLIS:

Főoldal