Egy magyar orvos kiosztotta az embereket "a lélegeztetőgépek számán vergődő önjelölt koronavírus szakértőknek üzenek: "

Koronaszakértők!!! Irjátok meg, hogy milyen gyakorlati tapasztalat alapján “szakértitek, kérdőjelezitek meg a járványügyi utasitásokat!!





Az én mérlegem: 38 év gyakorló orvosként végzett munka, 4 szakvizsga (gyerekgy. altatóorvos-intenzív, gyermekintenzív, fertőző betegsége), phD, 27 év osztályvezetés a László kórház Gyermekintenzív Osztályán - jelenleg is. (néhány ismerős kérte hogy írjam meg ki vagyok, hogy lássák az emberek nem a facebookon szereztem a műveltségemet).

Ennek alapján üzenek :

A lélegeztetőgépek számán vergődő önjelölt koronavírus szakértőknek!
Tipusos hangulatkeltő javaslatok - kinek mennyit kellene venni, stb...
Meg kellene érteni, hogy a gép magában nem gyógyít. Intenzíves orvosok nővérek, kórházi ellátó személyzet nélkül csak arra jó, hogy rátéve ne billegjen a koporsó! Naponta nézem a kórház udvarán, hogy a szállítók, a fiúk, nővérek, orvosok szó nélkül hajszolják magukat végkimerülésig, zokszó nélkül!

Ha az érdekel mi van Európában és a világon, akkor tájékozódj az ECDC honlapon, vagy applikációban. Kísértetiesen hasonló adatok a sokkal gazdagabb országokban is!!! Európa 2 hét alatt “elesett”. Ha nem maradsz otthon megölheted szeretteidet, magadat és minket is. Akkor aztán lehet a facebook szakértőkhöz fordulni!

AKTUÁLIS:

Főoldal