Ma reggel a kasszánál rosszul kaptam vissza. Szóltam a pénztárosnak aki lekezelő volt velem, ezután jött a biztonsági őr és mindenki szeme láttára Ezt tette!

Ma reggel a kasszánál rosszul kaptam vissza. Szóltam a pénztárosnak aki lekezelő volt velem, ezután jött a biztonsági őr és mindenki szeme láttára Ezt tette!



Az alábbi kis történetet Kovács Beáta osztotta meg az egyik facebook csoportban! Lehet egy kellemetlen helyzetet így is kezelni és megoldani! Reggel, miután a gyereket elvittem az oviba, beugrottam egy üzletbe vásárolni pár dolgot. 5000 forintos címlettel fizettem ki durván 2500 Ft- ot. Nem is figyeltem a pénztáros által visszaadott összeget, fogtam a kosarat és mentem pakolni. Amikor el akartam tenni a visszajárót, akkor vettem észre, hogy 2 db ezres helyett csak egyet kaptam vissza. Megkérdeztem a pénztárost: - Ne haragudjon de nem maradt itt egy ezres véletlenül? Erre a pénztáros lekezelően: - Hát NÁLAM biztos nem... De ha akarja, csinálhatunk egy kasszazárást és kiderül.

Mondtam, hogy ok, csináljunk. Kivette a pénzkazettát a pultból. Ez még nem feltűnő egy áruházláncnál. De ami ezután következett, arra felfigyeltek a vásárlók. Megjelent a biztonsági őr és így szólt hozzám : - Hölgyem legyen kedves hátrajönni az irodába a kosarával és táskájával együtt. Na, gondoltam simán azt hitték, hogy valami tolvaj vagyok és szúrós szemekkel nézett rám mindenki. Kicsit még talán a táskáját és pénztárcáját is biztonságba helyezték az emberek. Ekkor már kezdett a vérnyomásom felmenni (bejövök egy gyors bevásárlásra és ilyen helyzetbe keveredek)!

Lényeg a lényeg: megcsinálták a rovancsot, meglett a pénz, elnézést kérünk, blablabla... Még a végén jót is beszélgettünk a pénztárossal és az őrrel. Nem haragudtam rájuk már utána. Poénkodtunk, hogy most biztos azt hiszik az emberek, hogy loptam. A kijárat felé kísért a biztonsági őr, közben minden kasszánál sorban álló vásárló minket nézett és ekkor meg is szólalt az őr, 'aljas' módon a mondat első részét halkabban, a másodikat hangosan kiejtve : - Mi lenne ha most mondanám, hogy TÖBBET ILYET NE CSINÁLJOOOON!!!!!!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal