Felháborító: Fél kiló csirkelábat kért a nyugdíjas néni a hentesnél, mire a hentes Így alázta meg - Mama tán esküvő lesz, vagy csak..

Felháborító: Fél kiló csirkelábat kért a nyugdíjas néni a hentesnél, mire a hentes Így alázta meg - Mama tán esküvő lesz, vagy csak..


A kép illusztráció

Rég találkoztam ennyire érzéketlen emberrel, mint ma a kispesti szupermarketben, aminek a nevét direkt nem írom ki, mert úgy gondolom ha elolvassa majd ez a hentes ezt, észhez tér, és nem kell hogy emiatt kirúgják, és a családja nélkülözzön..

Egy idős nagyon barátságos kis apró mamika állt a hentespult előtt.Tudják az a klasszikus apróra zsugorodott édes kismama..Kért fél kiló csirkelábat, és egy farhátat. Már itt párás lett a szemem, hiszen egy ledolgozott élet után egy idős ember csak ilyen ételeket tud megvásárolni abból a kevés kis nyugdíjából amit kap. Ez nagyon rossz érzés volt, erre ez az arcátlan hentes, a néni arcába nevetett, és megkérdezte gúnyosan, hogy talán esküvő lesz-e..

Még nekem is fájt, amit mondott, a néni csak lehajtotta a fejét és azt mondta halkan, hogy nem...Kifizette és elment. Láttam a szemein, hogy sírnak, ugyan könnycsepp nem volt, de minden benne volt a mély barna szemeiben.

Miért bántják egymást az emberek?Nincs elég bajunk? Még bele kell rúgni egyet a másikba?

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal