Épp az Intersparból jöttem ki, amikor ez a látvány tárult a szemem elé! A piros színű autó sofőrjének üzennék, akinek nem volt türelme megvárni, amíg a mentőben elláttak egy beteget inkább Ezt csinálta: - Remélem eljut hozzá!

Épp az Intersparból jöttem ki, amikor ez a látvány tárult a szemem elé! A piros színű autó sofőrjének üzennék, akinek nem volt türelme megvárni, amíg a mentőben elláttak egy beteget inkább Ezt csinálta: - Remélem eljut hozzá!Mélységesen felháborító!

Átugrottam az Intersparba a holnap hajnali szolgálatra való zsemle és kifli adagot beszerezni. Az áruházból kilépve egy mentőautó parkolt a bejárattól nem messze. Egyszer csak heves dudálás és üvöltözés hallatszott a parkoló felől. A képen látható piros autós heveny üvöltözésben tört ki, mert nem tudott kitolatni az ott álló mentőautótól. A mentősök kiszóltak neki, hogy "elnézést várna kérem egy kicsit amíg ellátjuk a beteget"? De a helyzet csak nem csillapodott, a dudálás és emberünk üvöltése fennmaradt.

Remélem ha te fogsz a sárga autóban ücsörögni egyszer, majd neked is eszedbe jut mit tettél ezen az estén. Mert te sietnél, és a te dolgod fontosabb? Nem! Egy emberélet, vagy a másik nyomorúsága még fontosabb! De lehet a jó szó többet ért volna a sofőrnek mint az üvöltésed! Szégyenlem magam, hogy ilyen emberek is élnek köztünk!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal