Amit Ez a buszsofőr ma reggel a 6 hónapos Zalánkámé és értem tett a Hősök terén, azt nagyon nehéz szavakba önteni! Könyörgöm segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem!

Amit Ez a buszsofőr ma reggel a 6 hónapos Zalánkámé és értem tett a Hősök terén, azt nagyon nehéz szavakba önteni! Könyörgöm segítsetek eljuttatni hozzá az üzenetem!



Elsétáltunk az esti vacsorához bevásárolni a 6 hónapos Zalánkámmal. Már épp hazafele tartottunk, amikor a zebrán átkelve hirtelen kiesett a babakocsi kereke és pont az út közepén.Kétségbe estem! Egyedül voltam, 6 hónapos gyermekem a babakocsiban feküdt.Nem tudtam mit tegyek! Felpakolva bevásárlás után, nagyon nehéz volt a babakocsi a cuccokkal együtt.

A lámpa közben zöldre váltott, az autósok közül ahelyett hogy bárki is segített volna, csak dudáltak ránk. Senki nem jött oda segíteni. A gyalogosok is szimplán elsétáltak mellettünk.

Már kezdtem bepánikolni, amikor hirtelen egy busz állt meg mellettünk az úton, elzárva a forgalmat.

Kiszállt a sofőr és odasietett hozzánk segíteni.

Levittük a járdára a holmikat. Közben a sofőr nyugtatgatott, hogy semmi baj, ne is figyeljek oda az autósokra. Egy pillanat alatt megjavította a babakocsit majd visszaugrott a buszra és már tovább is hajtott. A nagy ijedtség közepette még időm sem volt megköszönni a segítségét. Kérlek szépen segítsetek hozzá eljuttatni az üzenetem. Egy életre lekötelezett és örök hálával tartozom neki.

“Kedves, számomra ismeretlen buszsofőr, a Jó Isten Áldjon meg, amiért segítettél nekem és a 6 hónapos Zalánkámnak!”

Kérlek szépen osszátok meg, hogy eljusson hozzá az üzenetem!

Hálásan köszönöm!!

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

AKTUÁLIS:

Főoldal