Felfoghatatlan tragédia! Bányatóba fulladt egy 14 és egy 20 éves fiatal! A kis Bálintkától és Ádámkától búcsúzunk 🖤 - Részletek:


Mi történik? Ismét megfulladt egy 14 és egy 20 éves fiatal! Részvétünk! Az életüket nem lehetett már megmenteni. Kavicsbányatóba fulladt a hétvégén két fiatal Rudno községben. A helyszíni beszámolók alapján a 20 éves nő és a 14 éves tinédzser együtt érkeztek a tóhoz, hogy egy meleg nyári napon felfrissüljenek. A szemtanúk szerint a 14 éves fiú nem tudott úszni, és a nő megpróbálta kimenteni, amikor mindketten elmerültek. A mentőegységek búvárokat hívtak segítségül, akik végül megtalálták a fiatalok holttestét. A mentőszolgálatok gyorsan a helyszínre érkeztek, de sajnos nem sikerült őket megmenteni. A tűzoltóság és a rendőrség jelenleg is vizsgálja az eset körülményeit.
A fiatalok valószínűleg nem ismerték a tó mélyebb részeit, és nem voltak tisztában a veszélyekkel, amit a bányató hirtelen mélyülő víze rejt. Jozef Bálint, a Kassa megyei tűzoltóság szóvivője elmondta: szombaton 16 óra tájékán tudták meg, hogy két személy elmerült a tóban. Az eset kapcsán elrendelték a tó biztonsági intézkedéseinek felülvizsgálatát, hogy hasonló tragédiák a jövőben elkerülhetők legyenek. A helyi hatóságok és a mentőszolgálatok együttműködnek annak érdekében, hogy növeljék a vízparti biztonságot és figyelmeztessék a lakosságot a bányatavak veszélyeire A hírek szerint egy 20 éves nő és egy 14 éves tinédzser halt meg. Bár a bejelentés után egyből a segítségükre siettek a mentőszolgálatok, nem tudták őket megmenteni – közölte a szomorú hírt a portál.

AKTUÁLIS:

Főoldal