Ezekben a percekben temetik el Tompos Kátyát... Ami a temetésen történt, azt nem lehet könnyek nélkül kibírni! FIGYELJÉK:


Titokban Kísérték Utolsó Útjára Tompos Kátyát. Tompos Kátyát teljes titokban helyezték örök nyugalomra a Farkasréti temetőben. Egy olvasó-riporterünk hívta fel a Blikk arra, hogy a május 31-én elhunyt színésznő temetése a napokban történt meg a temető31-es parcellájában. A Blikk munkatársai gyorsan megtalálták a sírt, és feltételezik, hogy a búcsúztató csak néhány nappal korábban lehetett.
A síremléken a színésznő neve felett a „Szeretünk, Kátya” felirat áll, amely érzékletesen tükrözi, mennyire fontos volt az elhunyt a szerettei számára. A sírnál nagyrészt hófehér rózsákból álló koszorúk láthatók, egyik szalagján Kátya édesanyja egy idézettel üzent lányának, míg más koszorúkon saját költeményekkel tisztelegtek a színésznő emléke előtt. Korábban írtuk, hogy a család és a barátok, zárt átfogó temetést szerettek volna. Ahogyan Kátya életében is zárkózott volt, úgy szerették volna, hogy a búcsúztatása is csak a legközelebbi hozzátartozókkal és barátokkal történjen meg.  Könnyeket csal a szemekbe: Zorán ezzel a megható közös dallal búcsúzott Tompos Kátyától - videó Az egész országot megrázta Tompos Kátya halálhíre, és még mindig sokan küzdenek a fájdalommal. Mindenki szívszorító üzenetekkel és közös emlékekkel emlékezett a színésznőre. Zorán sem tett másként; egy gyönyörű közös daluk segítségével köszönt el, amely hallgatása közben könnyek szöknek az ember szemébe.
A hozzászólások között rengetegen nyilvánítottak részvétet és köszöntek el Kátyától: „Évek óta csodálattal hallgatom ezt a dalt, a kedvenceim egyike. De bizony, amikor ma elszomorodva újrahallgattam, ledöbbentett az a sor, amikor Zorán azt énekli, “ s néhány idegen a reményhez bújik, hogy egymáson olykor segítsenek”. Hogy lehet ez ennyire fájdalmasan sorsszerű? Kátyának olyan sokan hittel, reménnyel segítettek, sajnos már későn. Nyugodjon békében” – írták a dal alatt.

AKTUÁLIS:

Főoldal