Egy ország rendült meg! Sajnos a hír igaz. MA délután jelentették be Reviczky Gáborról. Erre senki nem volt felkészülve:


Reviczky Gábor már egy ideje prosztatarák kezelését kapja, ami magában foglal rendszeres gyógyszerszedést és terápiás kezeléseket is. A Nemzet Művésze díjjal is elismert színész, Reviczky Gábornál 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatarákot. Azóta azonban állapota jelentősen romlott. Bár átesett egy műtéten, a rákövetkező hónapokban áttéteket fedeztek fel nála, ezért kemoterápiás kezeléseket is kap. A 75 éves, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész jelenleg négy különböző gyógyszert szed, és bár korábban jelezte, hogy nem tervez új színdarabokban szerepelni, a színjátszást mégis gyógyító erőnek tartja.
Ezért továbbra is vállal szerepeket, sőt két filmprojektben is főszereplő lesz. Legutóbb arról érkezett hír, hogy Reviczky Gábor kórházba került. Az elmúlt napokban szóbeszéd terjedt arról, hogy egy egészségügyi intézményben látták, ezt pedig a Coloré újságíróinak megerősítették. Igaz, most jöttem ki a kórházból, de holnap mehetek is vissza – mondta, majd arra is reagált, hogy romlott-e az állapota. Nem szeretnék erről bővebben nyilatkozni, éppen elég rémhír terjeng erről – jelentette ki határozottan.

AKTUÁLIS:

Főoldal