!Óriási veszteség! Halálos balesetben pár perce elvesztettük a nemzet színészét


Újabb szörnyű baleset történt: Sajnos ismét egy elismert hírességet veszített el az ország: Egy kisgyermek és egy középkorú nő meghalt Győrnél. Személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött frontálisan a 83-as főúton, a balesetben ketten elhunytak. Győr külterületén, csütrötök 16 óra 30 perc körül frontálisan összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi.
A balesetben az autó vezetője és utasa, egy nő és egy gyermek a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 813-as főútra terelik. Eddigi információk szerint úgy tudni, hogy az autó sofőrje – az egyik legnagyobb magyar Színház megbecsült és szeretett munkatársa volt - azonnal elhunyt – beszorult a roncsok közé, őt feszítővágó berendezéssel emelték ki a helyi hivatásos tűzoltók. A mentőszolgálatnál elmondták: Azonnal a helyszínre riasztottak egy mentőorvosi kocsit, egy esetkocsit, egy mentőgépkocsit, illetve útnak indították egy mentőhelikoptert is.
A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az újraélesztésére sem volt remény, a helyszínen életét vesztette. Egy gyermek újraélesztését megkezdték, és hosszasan küzdöttek érte, azonban a sérülései következtében a kitartóan végzett traumás újraélesztés sem vezetett eredményre, így a gyermek életét vesztette a balesetben. Emellett egy könnyű sérültet, a teherautó sofőrjét a helyszíni ellátást követően kórházba szállítottak a mentők. FRISSÍTÉS: Az útszakaszt pár perce megnyitották és  nyilvánosságra hozták az elhunyt művésznő nevét is, aki nem más, mint Horváth Katalin volt. - Őszinte részvétünk! Nyugodjon Békében! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal