Meghalt Schumacher 🖤


Hiába szállították kórházba, már nem lehetett megmenteni. Egy hibás kellék a halálát okozta. Borzalmas tragédia történt egy színdarab közben, amikor is egy színész véletlenül felakasztotta magát egy hibás tárgynak köszönhetően. Raphael Schumacher ugyanis épp szerepben volt egy pisai színházban, amikor a tragédia történt. A 27 éves színész épp egy felakasztós jelenetet kellett eljátszon, amikor a közönségben valaki észrevette, hogy túl szoros a nyaka körül a kötél ahhoz, hogy ez játék legyen.
Schumachernek ráadásul egy zsák volt a fején, így küszködését senki nem láthatta, csak az első sorban ülő orvostan hallgató, aki rögtön aggódni kezdett, amikor látta, mennyire remeg a színész teste. Végül egy másik nézővel a segítségére siettek, leemelték őt az akasztóról és kórházba szállították, ahol végül kómába esett a baleset miatt. Egy hat órás műtétet követően azonban klinikai halált állapítottak meg nála. A család az elhunyt fiatal szerveit donorlistán váróknak adományozta. A színház művészigazgató Gabriele De Luca sokkot kapott az események miatt: Senki, de senki nem érti, hogyan történhetett meg ez. Csak a rendőrség fogja tudni kideríteni. – közölte azok után, hogy a hatóságok valóban nyomozást indítottak annak érdekében, hogy a megfelelő biztonsági procedúrák lezajlottak-e, adott voltak-e. Végül kiderült, hogy maga a színész volt az, aki változtatásokat eszközölt a jelentben, mivel eredetileg lövés általi áldozat lett volna, viszont ő úgy vélte a felakasztás jobb lenne a darab során.
Épp ezért a rendőrség öngyilkossági kísérletre is gondolt, de végül elvetették azt. Schumacher édesanyja azonan a kezdetektől elvette az ötletet, miszerint a fia önként vetett volna véget az életének: A fiam nemrég elvesztette az apját és egy kapcsolata is véget ért, de rendben volt. Nem is hagyott hátra üzenetet, mint az öngyilkosok és oka sem lett volna rá. Az eset kapcsán a rendőrség végül négy embert hibáztatott a 2016-ban történt tragikus baleset miatt, ám azt nem tudni, végül történt-e letartóztatás – írja az UNILAD. 

AKTUÁLIS:

Főoldal