Ma reggel robbant a hír! Jön a következő! Till Attiláék gyarapodnak ❤ - rengetegen gratuláltak ❤ - Fotón is megmutatták, íme:


Hetek óta figyelemmel kísérjük Ördög Nóra kalandjait, aki a TV2 népszerű Ázsia Expressz műsorát vezeti, izgalmas utazásokon kalauzolva minket. Mindeközben Tilla, aki visszavonultan éli mindennapjait, izgatottan várta, hogy újra együtt lehessen a családjával.
Egy nem várt örömhír fogadta, ami még őt is meglepte. Tilla, bár ritkán szerepel a nyilvánosság előtt, boldog családapaként feleségével harmóniában neveli három gyermeküket. Mindent megtenne értük, óvja őket a közfigyelemtől. Általában csak gyönyörű kutyájával, Dubikával jelenik meg nyilvánosan. Amikor Tilla hazaért, valami különös dologra lett figyelmes. Dubi a kertben szimatolni kezdett egy szőnyegnél, majd jelezni kezdett. Tilla felemelte a szőnyeget, és újszülött kiscicákat talált alatta.
Bár először megijedt, eltökélte, hogy vigyázni fog rájuk és gondoskodik róluk. Nézzük meg a képet, hogy milyen aranyosak a kiscicák!

AKTUÁLIS:

Főoldal