Megrendítő halálhír rázta meg az országot! Tragikus hirtelenséggel meghalt a csodálatos magyar énekesnőnk, milliók kedvence volt! - RÉSZLETEK:


A Paraméter információi szerint az énekesnő egy betegség miatt már hosszú ideje küzdött az életéért, szervezete azonban pénteken feladta a harcot és elhunyt. Sándor Deninek rengeteg rajongója volt, a mi érthető is, hiszen amellett, hogy minden porcikájából áradt a tehetség, a közönség szeretet volt számára az egyik legfontosabb, amiért mindent meg is tett, minden egyes fellépés alkalmával.
Az énekesnő rajongói megrendülten értesültek kedvencük haláláról. Sokkoló hírt kaptunk: tragikusan fiatalon elhunyt Jánoska Sándor Deni, a népszerű Fortissimo Music Band énekesnője. Amikor hallod a tapsot vagy látod a színpadról, ahogy a néző táncra perdül, énekel, csápol, mindent megteszel azért, hogy ez így is maradjon a koncert utolsó pillanatáig. A színpadon ott kell hagynod a szívedet, lelkedet, mindenedet, és azt a közönség megérzi, majd nagy tapssal jutalmazza – nyilatkozta korábban egy, a Körképnek adott interjújában az énekesnő. Nyugodjék békében!

AKTUÁLIS:

Főoldal