Eldőlt ki örökli Medveczky Ilona bődületes vagyonát... Ma Döbbenetes bejelentést tett! Na erre a fordulatra senki nem számított


Eldőlt ki örökli Medveczky Ilona bődületes vagyonát. Erre a fordulatra senki nem számított! Medveczky Ilona vagyonáról és temetéséről is rendelkezett. Ezzel azonban sokakat meglepett. A táncművész az emberekben már annyit csalódott, hogy a vagyonát inkább állatokra hagyja. "A bankáromat megbíztam, hogy állatmenhelyek örököljék a pénzemet. Állatgyógyászatra és állateledelre költsék az örökségemet, hogy azoknak a szerencsétlen állatoknak, akiknek nincs mit enniük, mégis legyen!
Minden az állatoké! "– jelentette ki a Tények Plusz kamerái előtt Medveczky Ilona. Emellett szót ejtett temetéséről is. Azt szeretné, ha hamvasztásos formában helyeznék végső nyugalomra. Sírhelyet sem szeretne, a szórásos módszert választotta. "Mindent megrendeztem. Hamvasztanak. Szórjanak szét a Fiumei úti temetőben, maximum egy szál fehér rózsát ha kapok, azt megköszönöm. Semmi csinnadratta." – jelentette ki Medveczky Ilona.

AKTUÁLIS:

Főoldal