Újabb DRÁMA Cini koncertjén! Elszabadult az örjöngő tömeg: Zalatnay Cini futva hagyta el a színpadot! ITT a felvétel:


Az énekesnő, Zalatnay Cini, aligha fogja elfelejteni azt a néhány nappal ezelőtti pécsi koncertjét, ahol végül, mintha csak egy film jelenete lett volna, futva távozott a helyszínről. Zalatnay Sarolta már számos kihívással nézett szembe a színpadon és koncertjei után, de még napokkal az esemény után is izgalmat érez, amikor eszébe jut a pécsi esemény, ahol a helyzet teljesen reménytelennek tűnt. Kezdetben az énekesnő rajongói türelmesen vártak arra, hogy aláírást szerezzenek tőle, de ahogy telt az idő, a helyzet és a tömeg egyre fokozottabb lett.
Cini a Metropolnak adott interjújában mesélt erről az egyedülálló kalandról és a meneküléséről. Már a buli alatt is felfokozott volt a hangulat. – Nagyon régen jártam már Pécsett és most egy majális nagyszínpadjára kaptam meghívást, ahol egy órán át énekeltem hatalmas tömeg előtt. Öt-hatezer ember énekelte velem a dalokat és bevallom, engem is elvitt a hév, hiszen számomra ez a koncert nyitotta meg a szezont, így minden, de minden energiámat beleadtam a koncertbe. Talán ez a lendület ragadhatott át a tömegekre, és az utolsó nóta után meg is rohantak azok, akik egy közös képet vagy egy dedikálást szerettek volna kérni tőlem” — kezdte a lapnak Zalatnay Cini, aki kis túlzással, talán még most is Pécsen osztogatná az aláírását, ha a szervezők és a biztonsági szolgálat szakemberei nem lépnek közbe. „Hogy őszinte legyek, annyira élveztem a túláradó szeretet, hogy nekem jó darabig le sem esett, hogy kezdenek elszabadulni az indulatok.
Egyszer csak azon kaptam magam, hogy körém gyűlt úgy nyolc-tíz biztonsági őr, akik elkezdtek engem kiterelni a színpad mögötti területre. Közben hallottam, hogy a tömegben már viták és némi lökdösődés is kialakult, ezért döntöttek úgy, hogy egy óra után abba kell hagynom a dedikálást. Szó szerint benne volt a pakliban, hogy verekedéssé fajulnak a dolgok. Tényleg világsztárnak érezhettem magam abban az egy órában, és végül a kimenekítésem is filmbe illő lett. Végül az autóhoz már futva érkeztünk meg és kövér gázzal lőtt ki a sofőr...

AKTUÁLIS:

Főoldal