Teljesen ledöbbentünk mikor megtudtuk: Itt van Vágó István végső nyughelye:


Teljesen ledöbbentünk mikor megtudtuk: Itt van Vágó István végső nyughelye: A családtagok soha nem fogják eladni az ingatlant. „István nagyon szerette ezt a házat, minden egyes zegéhez-zugához kapcsolódtak emlékei, szinte az egész életüket ott élték le Judittal.
Amikor elment, a család úgy döntött, semmiképpen sem lesz olyan nyughelye, ahova bárki csak úgy odamehet, ezért döntötték el, hogy a saját kertjükben búcsúznak el tőle végleg. Sírhelye nincs, mivel István egyébként sem hitt a túlvilági létben, mindenki tudta, mennyire elutasított mindenféle spiritualitást, így alapvetően az ő kívánságát teljesítették azzal, hogy nem gondolták túl a temetést. A kertben van a nyughelye” – árulta el a Blikknek Vágó István egy ismerőse. A lap beszélt a kvízmester fiával is, aki elmondta, hogy három héttel Vágó halála után az egykori kollégáknak rendeztek egy búcsúztatót az ingatlanban.
Egy érzelmi kavalkád volt az egész délután. Egyrészt természetesen nagyon fájdalmas volt, hiszen még mindig próbáljuk anyuval együtt felfogni azt, hogy apu nincs többé. Közben pedig nagyon feltöltődtünk attól a sok szeretettől, amit kaptunk a barátoktól: megható volt látni, mennyi embernek jelentett nagyon sokat – mondta el Péter, Vágó István fia. A család ismerőse arról beszélt a Blikknek, hogy a családnak esze ágában sincs eladni az otthont, amelyben Vágóék hosszú évtizedeket töltöttek el együtt. Ehelyett úgy döntöttek, inkább felújítják és új életet lehelnek bele, ezzel is jelképezve azt, hogy István halálával új időszámítás kezdődött mindannyiuk számára.

AKTUÁLIS:

Főoldal