RENDKÍVÜLI! Ebben a percben jelentették be a sokkoló hírt Azahriáról..! Ha EZ igaz, akkor..


Döbbenet, mi volt az Azahriah koncerten: jött a sokkoló felvétel, és mindenki csak pislog..! Nem is akárki osztotta meg!A tripla koncert első része lement a Puskás Arénában, és persze özönlenek is a rajongók felvételei az eseményről.Nem is akárkitől jött az egyik ilyen videó, Szinetár Dóra osztotta meg, milyen élményben volt része.
A felvétel persze nem tudja visszaadni teljes egészében azt a hangulatot, amit ott él át az ember, erről csak a jelenlévők tudnak mesélni, de így is van min ámulni. Többen írták a kommentekben, akik ott voltak, hogy szuper volt, mások lelkesen osztották meg Szinetár Dórával, hogy ők is hamarosan mennek a következőre. Szinetár Dóra videóját a nyilvános oldalán te is megnézheted! Voltak, akik a hangosításra panaszkodtak.. A Blikk cikkéből kiderült, hogy mindenki hatalmas élménynek írta le a koncertet, de a kihangosításra többen panaszkodtak. Az esetleges hangpanaszokra magyarázatot ad, hogy mivel egy óriási stadionról beszélünk, amit ráadásul sporteseményekre építettek, valószínűleg felfelé rosszabbul terjedt a hang.
És ami egy futballmeccsen előny, azaz, hogy zúg a stadion, visszhangzik és felerősíti a szurkolók hangját, ami miatt még inkább katlanszerű hangulat alakul ki, az koncerteknél inkább hátrány. Viszont amikor az egész Puskás Aréna együtt énekelte Azahriah legismertebb dalait, az még így is hidegrázós élménynek bizonyult.

AKTUÁLIS:

Főoldal