NINCS VISSZAÚT! Orbánék ledobták a bombát: Mától lép életbe EZ a hatalmas változás


Ismét rendkívüli intézkedéseket eszközölt a kormány. Itt a bejelentés, véget ért a Védelmi Tanács ülése. Orbán Viktor a közösségi oldalán tett közzé egy videót, amelyben összefoglalta a kormány lépéseit a fokozódó nemzetközi háborús helyzetre reagálva. – Tegnap éjjel bekövetkezett az, amitől tartottunk:
Irán drónokkal és rakétákkal megtámadta Izraelt. A támadást elítéljük, a támadás azonban azzal fenyeget, hogy államközi háború dúlja fel az egész Közel-Keletet. Ez pedig súlyos fenyegetést jelent az egész világra, benne Magyarországra is – mondta el Orbán Viktor a vasárnap esti videójában. A miniszterelnök közölte: A mai napon összehívtam a Védelmi Tanácsot, hogy számot vessünk a konfliktus Magyarországra gyakorolt nemzetbiztonsági és gazdasági következményeivel. Utasítást adtam a belügyminiszternek és a terrorelhárítás vezetőinek, hogy a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálják.
– Kedden pedig Brüsszelbe utazok, ahol az európai vezetőkkel áttekintjük a kialakult háborús helyzetet. Mindent meg kell tennünk, hogy a világban zajló háborúk ne veszélyeztessék a magyar családok békéjét és biztonságát – zárta a beszédét Orbán Viktor. Íme, a videó:

AKTUÁLIS:

Főoldal