Na EZ Durva! Ettől azért kinyílik az ember zsebében a bicska.. Ennyi pénzt keresnek Korda Gyuri bácsiék 2024-ben 1 óra fellépés alatt! ITT a pontos összeg: - Ezért Te mennyit dolgozol?


Ennyit kérnek egy óra fellépésért Korda Gyuri bácsiék. A Bors keresett meg több magyar hírességet is, azután érdeklődve, mennyiért vállalnak el egy-egy fellépést. Csepregi Éva például legalább 350 ezer forintot kér el a megjelenésért. „Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban.
A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy kisebb fellépésről” - magyarázta az énekesnő a lapnak. Korda György és felesége markát is több százezer forint üti. ”Lehet, hogy többet érünk, de 600 ezer Ft (+áfa) az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza” - mondta az énekes. -írja a Blikk Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal