Most közölték a rettenetes hírt Lovas Roziról


Rettenetes, ami történt: Lovas Rozi a 20 perc őszintén című videósorozatban élete legnagyobb tragédiájának nevezte volt párja elvesztését. Lovas Rozi országos ismertségét a 2017-ben indult A mi kis falunk című sorozatnak köszönheti, Erika és sorozatbeli párja, Gyuri (Lengyel Tamás) hamar a nézők egyik kedvencévé vált. A sorozatbeli karaktere ikreknek adott életet a hatodik évad elején.
A 35 éves színésznő is édesanya. 2020 májusában született meg a kisfia, egy hónappal korábban ment férjhez gyermeke édesapjához, Horváth János Antal rendezőhöz, 2021 augusztusában pedig kiderült, hogy második gyermekével várandós, a kis Misa testvére februárra várható.Lovas Rozi élete tragédiájaAz élete nem volt mindig ilyen boldog és kiegyensúlyozott. Évekig egy párt alkotott Balikó Tamás színész-rendezővel, a Pécsi Nemzeti Színház egykori igazgatójával, aki 2014. november 30-án otthonában szívinfarktust kapott, és 56 évesen elhunyt. Lovas Rozi a 20 perc őszintén című videósorozatban arra a kérdésre, hogy „Élete legnagyobb traumája egy szeretett férfi elvesztése volt?”, igennel válaszolt.
Van egy ember, akit szeretsz, vagy a legjobban szeretsz a világon, az egyik percben még él, a másikban már nem, és soha többé nem lesz. – Ez traumatikus esemény az ember életében, ami nagyon sok mindennel jár. Nem tudom, hogy lehet-e túl lenni rajta – vallotta be a Femcafe főszerkesztőjének, Kraszkó Zitának. – Ez egy nagyon nehéz időszaka volt az életemnek, de arra büszke vagyok magammal kapcsolatban, hogy az égiek vagy az én elmélyülésem viszonylag hamar segített megérteni, hogy muszáj valahogy megszeretnem ezt az érzést vagy ezt a hiányt magamban. Illetve nem feltétlenül megszeretni, de a barátommá tenni, mert ezzel már együtt kell élni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal