Most közölték a rettenetes hírt Karsai Dánielről


Most közölték a rettenetes hírt Karsai Dánielről: A legújabb hírek szerint Karsai Dániel állapota tovább romlik az ALS (amyotrófiás laterálszklerózis) nevű betegség miatt. Az ALS agresszív támadása szervezetére, gyors ütemben rombolva az állapotát. A követőket megrázó videókon keresztül tájékoztatták a betegség előrehaladásáról, és sajnálatosan láthattuk, hogy Dániel már csak csövön keresztül képes táplálkozni, és beszélni is egyre nehezebb számára.
Az ATV riportere, Török Réka elmondta a naphire.hu-nak, hogy Karsai Dániel állapota tovább romlik. Dani már nem képes kikelni az ágyból, és beszédképessége is egyre gyengébb. A riporter szerint sokszor nem érti a szavait, bár nagyon igyekszik figyelni és koncentrálni. Az egyre súlyosabb betegség ellenére Karsai Dániel még mindig reménykedik. Sulyok Tamás, akit az eutanázia kérdésével megkeresett, egyelőre nem válaszolt, de Dániel bízik abban, hogy a strasbourgi döntés megkönnyítheti helyzetét. Egyre nehezebb a mindennapokat megterveznie, és már csak egy hétre előre tud gondolkodni. Mindent igyekszik rendezni körülötte, hogy minél értelmesebben tölthesse el a hátralévő időt.
“A lehetőségekhez képest még mindig aránylag jól vagyok, de az nagyon bosszantó, hogy a kommunikációs képességem egyre rosszabbak. Nagy szó, ha ki tudok menni az utcára. A lényegre kell koncentrálni, hogy minél értelmesebben töltsem el a hátralévő időt” – mondta a súlyos beteg Karsai Dániel Török Rékának. Dani küzdelme az ALS-sel megrázó, de a remény és a pozitív hozzáállás mindig fontos támasza lehet az ilyen nehéz időkben. A betegség elleni küzdelem folytatódik, és reméljük, hogy Dánielnek sikerül még sok erőt és támogatást merítenie a körülötte lévőkből.

AKTUÁLIS:

Főoldal