MOST TÖRTÉNIK! BEJELENTETTÉK: ITT A VÁRVA VÁRT HÍR MIKES ANNÁTÓL:


Hatalmas a boldogság! Mikes Anna nem titkolja tovább, elárulta a gyermekáldásról: Mikes Anna Izgalmas Családi Tervei Krausz Gáborral:
1. Családalapítás várható? Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolata már számos kihíváson ment keresztül, de a pár boldogságban és harmóniában él együtt.
Anna, a csinos táncosnő, már az elejétől fogva jól kijött Krausz Gábor kislányával, és most, hogy az “Ázsia Expressz” kalandján is túl vannak, a rajongók kíváncsian várják, vajon terveznek-e közös gyermeket. Anna nem titkolja, számára a család kiemelten fontos, és nagyon szeretne saját gyermeket Gábor oldalán.
2. Terhesség és tánc – Hogyan egyeztethető össze? Mikes Anna sportolói múltja miatt valószínűleg jól viselné a terhességet, bár felmerül a kérdés, hogyan birkózna meg azzal, hogy a szokásos magas energiaszintű tevékenységei helyett többet kellene pihennie. A tánc azonban nem zárja ki a várandósságot; számos táncforma létezik, amelyet biztonságosan űzhet az ember terhesen is.
Anna és Gábor kapcsolatának erőssége és harmóniája alapján nem meglepő, ha a táncot várandósság alatt is beépítik a mindennapjaikba.
3. Krausz Gábor mint családfő és a közös jövő Krausz Gábor, aki első kislányának születését is lelkesen várta, ideális partnernek bizonyul a családtervezésben. Anna kijelentette, hogy életében a legnagyobb vágya a család. A pár közötti szoros összhang és támogatás alapján elképzelhető, hogy hamarosan bővül a családjuk, és Krausz Gábort mint szerető családapát üdvözölhetjük a nagycsaládosok között. Ezek az izgalmas tervek és vágyak Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatában tovább erősítik az összetartozásukat, miközben mindketten várják, hogy új fejezetet nyissanak életükben a családalapítás terén.

AKTUÁLIS:

Főoldal