Most érkezett! Megtalálták a verőcei hajóbaleset újabb áldozatát - Nyugodj Békében László!


A verőcei hajóbaleset egy újabb áldozatát találta meg a keresőcsoport. A Duna bal partján, Göd magasságában a mai napon az Országos Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége bukkant rá annak a 39 éves dunakeszi férfinek a holttesttére, aki a május 18-i vízi ütközés után tűnt el.
A balesetet szenvedett csónak további két eltűnt utasának felkutatása jelenleg is folyamatban van. BRFK közleményében. Két embert még mindig keresnek a motorcsónakban utazók közül, és a hatóságok eltökéltek, hogy megtalálják őket. „Haza fogjuk vinni őket!” – ígérik a rendőrök. A baleset részleteiről korábban beszámoltak, miszerint ma bűnügyi felügyelet alá került a szállodahajó kapitánya. Az eddigi vizsgálatok szerint a kapitány észlelte az ütközést, de nem lassított, és nem segített a baleset sérültjeinek vagy a vízbe esett személyeknek.
A tragikus esemény szombat éjjel történt a Dunán, Verőce közelében, amikor a motorcsónak „indokolatlan irányváltoztatások” után nekiütközött a szállodahajónak. A hatóságok folyamatosan keresik a baleset további áldozatait, és minden erőforrást bevetnek, hogy minél hamarabb hazahozzák őket. A közösségi médiában számos részvétet nyilvánító üzenet érkezett a családnak, és sokan osztoznak a gyászukban. A baleset körülményeinek tisztázása és az eltűnt személyek megtalálása érdekében a nyomozás tovább folytatódik. Címlapfotó: Illusztráció.Forrás/Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal