Mindenki döbbenten néz! Már ŐK is?! “Elcsesztem ezt az egészet!” Itt ért véget a magyarok kedvenc párjának házassága!


„Elcsesztem ezt az egészet” – A Házasság első látásra sztárja a kamerák előtt sírta el magát: fél, hogy a férje sosem bocsát meg neki! A Házasság első látásra nézői napok óta arra várnak, hogy kiderüljön, megmenthető-e Enikő és Peti házassága. A két fiatal kapcsolata álomszerűen indult, hiszen hamar közös nevezőre kerültek, de ez mostanra megváltozott.
A Blikk is megírta, hogy Peti kiakadt, amikor megtudta, hogy a felesége a TV2 másik sztárjával, Andrással üzenget. Minderre rátett egy lapáttal, amikor kiderült, hogy Enikő Andráséknál akart aludni egy vita után, bár a fiatal feleség állítja, nem megcsalni akarta a férjét, csupán emberileg tetszett meg neki Petra férje, aki meghallgatta őt. Most Enikő a TV2 kamerái előtt vallott arról, milyen a viszonya a férjével: – Sajnos azt tudni kell, hogy ugye a kommunikáció jóval kevesebb köztünk. Nem nagyon beszélünk napközben, Peti nem nagyon keresett engem.
Most is egy kicsit nagyon naiv vagyok, és vágyom arra, hogy ha egy ilyen közös programról hazajövök, akkor hátha pittyeg egyet a telefonom, és ír Peti, hogy hazaértem-e..., de ez így most nincs meg sajnos köztünk. Elcsesztem ezt az egészet, és most ez egy nagyon-nagyon drága tanulópénz, mert nekem tényleg komoly szándékaim voltak Petivel, még ha ő ezt nem is így érzi vagy érezte – mondta Enikő, aki hozzátette, hogy fél attól, hogy a kísérlet vagyis a műsor végénél Petit elveszíti.

AKTUÁLIS:

Főoldal