Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe – Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!


Rengetegen érzik ma a csütörtöki hangulatot, ami feszültséggel, izgatottsággal és mély nyomással érkezett. Telihold ereje hatalmas energiákat mozgatott meg, és megtöltött minket egy nagy adag lökettel, amit most kezdünk igazán megérezni. A nagy energiahullámok hatalmas energiákat töltenek belénk, és faladatuk, hogy megemeljenek, kitisztítsanak, helyünkre tegyenek vagy éppen inspiráljanak és elindítsanak minket. Érkezésükkor érezhetünk feszültséget, de többség ilyenkor töltekezik, inspirált, energikus, és a következő napok nyomnak inkább le. Ilyenkor a betöltött energiák felszínre hoznak mindent, ami megérett a távozásra, és segítségükkel hirtelen rengeteg trutyi áramlik a látóterünkbe. Ez nem rossz, sőt! Azt mutatja, hogy hihetetlen frekvenciákat léptünk meg, és olyan magasan rezgünk alapjáraton, hogy nem marad semmi alacsony a helyén rejtve, hanem emelkedik és távozni készül. Viszont a sok megoldandó energia bennünk okozhat feszültséget, nyugtalanságot, kitörés érzést, jelezve, hogy a figyelmünket kívánja. Ugyanakkor az ego imádja a drámát, így amint belekeveredünk az érzésbe, hogy mennyi mindent kell megoldani, mi minden van előttünk, plusz feszültek vagyunk, na ez az ő bulinapja, és azonnal felnagyítja, besötétíti, bármi, amivel őrá és nem magunkra, befelé figyelünk.
Kos:A telihold energiája arra ösztönöz, hogy végre tisztázd belső konfliktusaidat. Ez az időszak kiváló a régóta halogatott döntések meghozatalára. Légy bátor és kezdeményezz ott, ahol eddig csak vártál. Párkapcsolatodban is fontos lépéseket tehetsz, amelyek megerősítik a köteléket köztetek. Figyelj jobban a testi jelekre, mert az egészséged extra figyelmet igényelhet ebben az időszakban. Ne hagyd, hogy a stressz felőröljön, találj időt a pihenésre. A telihold a karrieredben is új lehetőségeket hozhat, nyitott szemmel járj. A munkahelyi konfliktusokat most könnyebb lesz kezelni, ha őszintén kommunikálsz. A kreativitásod most tetőfokára hág, használd ki ezt minden területen. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bika:A telihold ideje alatt érzelmi mélységeidben merülhetsz el, ami feltárja előtted régi sebeket. Használd ezt az időt az önismereti munkára és gyógyulásra. Pénzügyeidben is változások jöhetnek, lehetőségek a befektetésre vagy új pénzügyi stratégiák kidolgozására. Társas kapcsolataidban a megbocsátás és megértés hozhat gyógyulást. Ne félj szembenézni a múlt árnyaival, ez segíthet felszabadulni. A családi kapcsolatok most különösen fontosak lesznek, tölts több időt szeretteiddel. Karrieredben a kitartás meghozza gyümölcsét, legyél türekes. Az ingatlanügyek kedvező fordulatot vehetnek. Az alkotó energiáid most maximálisan felszabadulnak, bármilyen kreatív projekt sikeres lehet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Ikrek:A telihold hatása alatt kerüld a pletykákat és félrevezető információkat. A párkapcsolatodban légy nyitottabb és őszintébb a kommunikációban. A munkahelyeden új projektekbe kezdhetsz, amelyek elősegíthetik szakmai fejlődésed. Az utazás most különösen vonzó lehet számodra, tervezz egy rövid kiruccanást. Ezek a kalandok új energiákat és inspirációt hozhatnak az életedbe. A lelki egészségedre is figyelj, meditációval és relaxációs technikákkal tarthatod egyensúlyban magad. A jogi és oktatási ügyekben is előrelépés várható. A családi kapcsolatok erősödhetnek, ha több időt töltesz szeretteiddel. A telihold idején megtett lépések hosszú távú hatással bírhatnak. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Rák:A telihold idején érzelmileg érzékenyebbé válhatsz, ami mélyebb önvizsgálatra és belső utazásra késztet. A család és otthon kerül előtérbe, és ezek kapcsán fontos döntések várhatók. A szeretet és támogatás, amit nyújtasz, most megsokszorozódva tér vissza hozzád. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy környezeteddel harmonikus kapcsolatot ápolj. A múltbéli sebek gyógyulása felgyorsulhat, ha szembenézel velük. A munkahelyeden is lehetnek jelentős változások, amik új lehetőségeket hoznak. Ingatlanügyekben kedvező fejlemények várhatóak. A telihold megerősíti intuíciódat, így könnyebben hozhatsz helyes döntéseket. Egy régóta húzódó jogi ügy pozitív fordulatot vehet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Oroszlán:A telihold idején kreatív energiáid felszabadulnak, és új ötletekkel telítheted magad. A szociális életed is aktivizálódik, új emberekkel találkozhatsz, akik inspiráló hatással lesznek rád. A vezetői képességeid is kiemelkedően érvényesülhetnek ebben az időszakban. A párkapcsolatodban fontos, hogy nyíltan fejezd ki az érzéseidet és vágyaidat. A családdal és barátokkal töltött idő különösen értékes lehet. Pénzügyileg is bővülhetnek a lehetőségeid, befektetésekben vagy új vállalkozásokban gondolkodhatsz. A sport és testmozgás különösen jó hatással lehet a fizikai és mentális egészségedre. Figyelj oda az egészségedre, különösen a szív- és érrendszeri rendszerre. Egy régi projekt befejezése vagy új projekt elindítása szóba jöhet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Szűz:A telihold a belső világodra és a részletekre való összpontosításra sarkall. Ez az időszak kiváló alkalom arra, hogy rendezd gondolataidat és érzéseidet. A munkahelyeden a precizitásod és szorgalmad elismerést nyerhet, amely előrelépést hozhat karrieredben. Az egészségügyi szokásaidra most még nagyobb figyelmet kell fordítanod; ideális időszak az egészséges életmódra való áttérésre. Pénzügyi tervezésben is elővigyázatosabbá válhatsz, ami hosszú távú biztonságot garantálhat. Érzelmi kapcsolataidban a tisztázásra és mélyebb megértésre törekszel, ami segíthet stabilabbá tenni őket. Szeretteiddel töltött idő most különösen fontos lehet, mivel erősítheti a köteléket közöttetek. Kreatív projektekben is érdemes részt venned, mert új ötleteket és inspirációt hozhatnak. Figyelj jobban a környezetedre és a benne rejlő lehetőségekre. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Mérleg:A telihold a társas kapcsolataidra és az egyensúlyra helyezi a hangsúlyt. Ez az időszak alkalmas arra, hogy helyreállítsd az egyensúlyt az életedben, és harmóniát teremts a munka és a magánélet között. Lehet, hogy új barátságokat kötsz, vagy a meglévő kapcsolataidban új fejezet nyílik. Párkapcsolatodban a kommunikáció és az egymás iránti megértés javulhat. A munkahelyeden diplomáciád és együttműködési készséged segíthet konfliktusok megoldásában. Anyagi helyzetedben is előfordulhatnak kedvező változások, ha okosan gazdálkodsz. Az igazságosság iránti igényed most még erőteljesebb lehet, ami etikai döntések meghozatalára késztethet. Kreatív és művészeti tevékenységekben találhatsz örömet és kikapcsolódást. Ne hanyagold el a fizikai aktivitást sem, mert segít fenntartani az energiaszintedet. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Skorpió:A telihold a titkok és az átalakulás ideje számodra. Mély érzelmi és pszichológiai folyamatokon mehetsz keresztül, amelyek segítenek felszínre hozni a rejtett érzéseidet és vágyaidat. Intenzív kapcsolódásokra számíthatsz, mind a munkában, mind a magánéletben. Hatalmas erő lakozik benned, amely segít legyőzni a régi félelmeket és korlátokat. A párkapcsolatodban lehetőség nyílhat az intimitás mélyítésére és az őszinteség növelésére. Pénzügyeidben érdemes lehet újraértékelni a befektetéseidet, és kockázatot vállalni olyan területeken, ahol nagyobb hozamot remélhetsz. A spirituális gyakorlatok, mint a meditáció és a jóga, különösen hasznosak lehetnek számodra ebben az időszakban, mivel segítenek mélyebb összhangba kerülni önmagaddal és környezeteddel. A rejtett tehetségeid is felszínre kerülhetnek, ha hajlandó vagy foglalkozni velük. Vigyázz azonban, hogy ne válj túlzottan birtoklóvá vagy féltékenyévé. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Nyilas:Ez a telihold az utazások és a szellemi kalandok ideje számodra. Nyitottabb leszel az új ötletekre és kultúrákra, ami inspirálhat téged személyes vagy szakmai területeken egyaránt. A felsőoktatásban tanulók vagy azok, akik további képzéseken vesznek részt, különösen hasznos időszakot élhetnek meg. A filozófiai vagy etikai kérdések iránti érdeklődésed növekedhet, és ezek a témák mély beszélgetéseket generálhatnak. A kapcsolataidban a szabadság és függetlenség iránti vágyad erősödhet, ami feszültséget okozhat, ha a partnered más elvárásokkal rendelkezik. Pénzügyi lehetőségeid bővülhetnek, különösen olyan területeken, amelyek a külföldi vagy távolsági tevékenységekkel kapcsolatosak. Légy óvatos azonban az ígéretesnek tűnő, de megalapozatlan üzletekkel kapcsolatban. Az egészségedre is figyelj, különösen az utazások során. A telihold energiái segíthetnek abban, hogy újraértékeljed az életedben azt, ami igazán fontos számodra. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!
Bak:A telihold a karrieredre és hosszú távú céljaidra irányítja a figyelmedet. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy tisztában legyél azzal, mit szeretnél elérni, és milyen lépéseket kell megtenned ennek érdekében. A munkahelyeden új felelősségi köröket kaphatsz, amelyek lehetőséget adnak a növekedésre és előrehaladásra. A felsővezetői vagy döntéshozói pozíciókra való előlépés is lehetőségként merülhet fel. Pénzügyileg stabil időszak várható, de a befektetések és nagyobb kiadások terén mégis óvatosságra int a csillagállás. A családi és magánéleti egyensúly megteremtése kiemelt fontosságú lesz, mivel a munkahelyi elkötelezettségek növekedhetnek. Érzelmi kapcsolataidban a támogatás és megértés keresése fontos lehet. A telihold arra is rávilágíthat, hogy néha lassítanod kell, és időt kell szánnod önmagadra és a pihenésre. Figyelj jobban az egészségedre, különösen a stressz kezelésére. Ebben az időszakban a hosszú távú terveid átgondolása segíthet abban, hogy tudatosabban haladj a céljaid felé. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

AKTUÁLIS:

Főoldal