Könyörgöm, ILYEN létezik?! Amit tegnap a 72 éves nagymamámmal tett EZ a RENDŐR az szóért kiállt..! Kérlek osszátok, hátha eljut a feletteséhez, végülis jogállamban élünk..!


72 éves nagymamámmal ezt tette ez a RENDŐR - kérlek osszátok hátha eljut a feletteséhez..! Minden tévhittel ellentétben: még a motorosrendőr is ember, (sokszor) természetfeletti képeségei dacára is észleli és érzi a külvilág impulzusait. Azt is, például, ha borzalmasan meleg van. A motorosrendőr további érzékelésekben meg kiváltképp jeleskedik:
Nála az evolúció, no meg a gyakorlati képzések 360 foknál is kiterjedtebb, minden részletre összpontosító, nagy felbontású, minőségi térlátást alakítottak ki, melynek hatásfokán a forróság sem tud rontani. A motorosrendőr mindezekfelett képes összekapcsoltan értelmezni a különféle ingerbeviteleket – úgymint hőérzet és látás – ezért adott helyzetben gyorsan képes kiváló reakciókat adni. Zsinór József törzszászlós, a BRFK KLFO motoros járőre így jutott el az ábrázolt gesztusig, amikor a napokban egy tikkadtan álldogáló idős asszonyt vett észre a Belvárosban. Baj van, tud segíteni?-kérdezte, mire azt a választ kapta, hogy annyi a probléma, hogy útlezárások miatt bonyolultabb a hazajutás, eléggé degeszrepakolt gurulósszatyrával meg pláne.
Valamint elkalkulálta magát folyadékbevitel tekintetében, úgyhogy ő (a járókelő) most már nagyon szomjas. Azon épp tudok segíteni – mondta erre Zsinór törzszászlós, és egy palack vízzel kínálta meg a járókelőt, aki köszönettel elfogadta, és némileg már felfrissülve tudta folytatni útját.

AKTUÁLIS:

Főoldal