Kiderült! Ez a nő Vilmos herceg szeretője! Eközben a nagybeteg Katalin hercegné a rákkal küzd - Őszintén, megéri???


A királyi család számos drámával szembesült az évek során, és sokan feltételezik, hogy Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének kapcsolati problémái vannak. Pletykák szerint Vilmos megcsalta feleségét Rose Hanbury-vel. Rose, valódi nevén Sarah Rose Cholmondeley (született Hanbury), a Stowe Schoolban tanult, majd az angliai The Open University hallgatója volt.
Az emberek azért gondolják, hogy Katalin férje hűtlen volt, mert Katalin néha nem hordja a jegygyűrűjét, és ez felveti a kérdést, hogy ennek köze lehet-e a pletykákhoz. Rose Hanbury, korábbi modell és politikai kutató, számos jótékonysági szervezettel dolgozott az évek során. Legutóbbi ismert munkája a belsőépítészet területén volt, ahol Martina Mondadorival együttműködve hoztak létre egy kollekciót a Caban lakberendező céggel. Rose modellként olyan márkák kampányaiban szerepelt, mint a Miu Miu és a Poplin London, majd politikai kutatóként dolgozott Michael Gove konzervatív parlamenti képviselő mellett. 2009-ben feleségül ment David Cholmondeleyhez, Cholmondeley 7. márkijához, és három gyermekük született:
Ikerfiaik 2009-ben, majd egy kislány hét évvel később. De nézzük a képeket, kiről is van szó pontosan: A pletykák terjedtek el arról, hogy Vilmos herceg megcsalta Kate Middletont Rose Hanbury-val, aki korábban Katalin közeli barátja volt. Állítólag emiatt veszekedés történt közöttük. A találgatások azonban nem nyertek igazolást, és a királyi család nem reagált ezekre a vádakra.  
 

AKTUÁLIS:

Főoldal