Jakupcsek Gabriella kitálalt a házasságáról! Na ez a nem semmi:


Jakupcsek Gabriella, a híres tévés személyiség, részletesen osztotta meg véleményét a hosszú házasság titkáról és arról, mi teszi működőképessé a kapcsolatát férjével. 61 évesen három gyermekkel és három unokával büszkélkedhet, és tavaly nyáron újabb családtaggal gazdagodott a legkisebb unokájának születésével. Az életét a gyermekvállalás öröme és az ötvenes évei elején tapasztalt menopauza legyőzése is meghatározta.
Az életközepi válság helyett Jakupcsek minden erejével arra koncentrált, hogy harmadik gyermeket szüljön a második házasságából, így a 46 éves szülővé válás nem csak megerősítette őt, de új életet is hozott a kapcsolatába. Jakupcsek már 25 éve van házas Kliegl Ádámmal, és 31 éve élnek együtt. A hosszú kapcsolat titkát részben a humorban látja. Szerintük a kevesebb idő együtt tölteni valójában segít abban, hogy jobban értékeljék a közös pillanatokat. Jakupcsek gyakran dolgozik, úton van, és mindig új célokat tűz ki maga elé. Ádám is ezt érti és elfogadja, és bár sok időt töltenek külön, mégis egymás legfőbb támogatói maradnak.
Az idő múlásával Ádám már megszokta felesége lendületes és céltudatos életstílusát, de szüksége van a pihenésre és a közös élményekre. Gyakran szerveznek családi programokat és kirándulásokat, hogy közösen töltsenek időt. Jakupcsek az írói pályáján is aktív, és hamarosan megjelenik új könyve, a “Csakazértis szerelem”, amelyben a boldogság kereséséről és fenntartásáról, valamint a válásról és az újrakezdésről ír. A könyvben hét női történet és egy férfié található, amelyek mind rendkívül tanulságosak és pozitív kicsengésűek, beleértve Jakupcsek saját történetét is.

AKTUÁLIS:

Főoldal