Ilyen pokoli nyarat még nem láttunk! Pokoli egy NYÁR vár ránk IDÉN Nostradamus jóslata szerint! Nem semmi, ami kiderült:


2024 -ben pokoli nyár vár ránk Nostradamus jóslata szerint! Nem semmi, ami kiderült. Mutatjuk: A mai napig vitatkoznak a szakemberek arról, hogy Nostradamus valóban látnok volt-e, vagy legendás pontossága csak egy mítosz lenne, amit az idők sikeresen felerősítettek. Források szerint a hosszú szakállú férfi már akkor is furcsa természet volt, amikor még II. Henry francia király udvarában tevékenykedett. 1556-ban már Párizsba is meghívták, hogy szórakoztassa a népet, hiszen nagyon kötődött az okkultizmushoz és az asztrológiához.
Eleinte nem kapott túl sok figyelmet, ám az uralkodóról szóló próféciái nemzetközi hírnevet hoztak számára. Akárhogy is, 2024-re is előrevetített pár dolgot, melyek közül néhány tavaszra vonatkozik, és az időjáráshoz is köze van - írja a femcafe.hu. A következőkben ezekről lesz szó: Nostradamus szerint a klímaváltozás egyre jobban hatással lesz a bolygóra, de idén tavasszal végre megegyeznek a világ politikai vezetői egy lehetséges megoldásról a légszennyező anyagok kibocsátását illetően. Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull" - jövendölte a próféta.
Nostradamus nem sok jót ígér Európának. "2024 tavaszán néhány országnak hatalmas árvizekkel kell megküzdenie" - hangsúlyozta, és többek között Magyarországot, Olaszországot, Csehországot és az Egyesült Királyságot is megemlítette. A klímaváltozás közös probléma, de a próféta szavai szerint a hurrikánok főként Amerikában okoznak problémákat az idei év első felében. Nostradamus úgy véli, a felerősödő időjárási anomáliák főleg a Floridában, Texasban és New Orelansban élőket érintik majd. A jós szerint az Egyesült Államoknak a "Nagy Földrengésre" is fel kell készülni, mely több mint 500 mérföldes körzetben söpör végig Amerikán, Kaliforniától egészen Kanadáig. Mivel Nostradamus jövendölései mindig pontosak, azt is meghatározta, a rengés milyen erősségű lesz a Richer-skálán. Úgy véli, legalább 8-as szintű katasztrófa várható. Igazán különlegeset és elgondolkodtatót jósolt. Nostradamus, a híres jövőbelátó próféta leginkább arról ismert, hogy néhány soros, több száz éves versei tökéletesen leírják napjaink bizonyos eseményeit. Vagyis ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ő maga valóban belelátott a jövő időfolyamába, és leírta, mi fog messzemenőkig történni az emberiséggel, és a világunkkal. Megjósolta szeptember 11-ét, a nagy olajválságot, a gazdasági válságot, és számos eseményt, sokak szerint a 2000-res években történt teljes napfogyatkozást, vagy épp Trump megválasztását.

AKTUÁLIS:

Főoldal