❗️Hatalmas a rémület! Két bomlásnak indult fejet találtak Ezen a távolsági járaton! A helyszínelő rendőrök egyike sokkot kapott, mikor meglátta ki az áldozat:


Tegnap két bomlásnak indult fejet találtak Ezen a távolsági járaton! Rémisztő jelenet tegnap 2024. MÁJUS.25-én, egy Debrecen-Békéscsaba közötti távolsági járaton. A rendőrök egyike megdöbbent, amikor kinyitotta a 25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet talált, amelyeket a fiú vitt.
25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet találtak! Az utasok erős szagot éreztek, ami úgy tűnt, egy 25 éves fiú hátizsákjából származik.A szörnyű szag az utasok figyelmét felkeltette és az egyik utas figyelmeztette a buszvezetőt.A buszvezető fényjelzést adott, amikor meglátott egy rendőrségi járművet. A rendőrség körül fogta és megmotozta az utasokat. Sokan megdöbbentek nem tudva, hogy mi történik.
A rendőrök egyike megdöbbent, amikor kinyitotta a 25 éves fiú hátizsákját és két bomlásnak indult fejet talált, amelyeket a fiú vitt. Gondosan megvizsgálva a hatóságok felfedezték, hogy két jól ismert fej.Az egyik egy fokhagyma fej, a másik pedig egy vöröshagyma fej. Köszönöm a figyelmet! Most nyugodtan csináld azt amit eddig csináltál!

AKTUÁLIS:

Főoldal