GYÁSZ! Felfoghatatlan fájdalom: Órákkal ezelőtt elhunyt a szeretett tévébemondónk kislánya. Még csak hat éves volt.. Több mint szomorú, ami vele történt:


Felfoghatatlan fájdalom: egy év alatt elvitte a rák az angyalarcú kislányt Edina csak 6 éves volt, amikor megkapta a szörnyű diagnózist: Edina Jackson mindössze hatéves volt, amikor szüleinek az orvosok azt mondták, hogy ritka agydaganata van a kislánynak, és valószínűleg csak hónapok vannak hátra. Egy ritka agydaganatot diagnosztizáltak nála, amelyet magas fokú diffúz belső Pontine Gliomának (DIPG) neveznek. Évente mindössze 30-40 gyermeket diagnosztizálnak ezzel a ritka betegséggel.
Az átlagos túlélési idő mindössze 8-12 hónap. A család a szörnyű hír után pénzgyűjtésbe kezdett. Egy költséges klinikai vizsgálatot akartak elvégeztetni New York-ban – írja a Mirror. Sok hiresség segítette a gyűjtést. Annak ellenére, hogy csaknem 300 000 fontot gyűjtöttek össze, és Edinának sikerült átesnie az intenzív, célzott kemoterápián az Egyesült Államokban, a kislány szervezete kedden feladta a harcot. A hírt a nagynénje jelentette be a Facebook-on.

AKTUÁLIS:

Főoldal